PROJECT VOEDING 
 
maandag 11 maart tot vrijdag maart 2002
Op dinsdag bezocht een eerste groep van het derde en vierde leerjaar het rusthuis 
"Vincenthof".
Wat de kinderen er allemaal beleefden lees je in hun verslagjes.

Dit eerste verslag is de samenvatting van verslagen van Femke, Laura, Youri, Loc, Ian, Kevin P., Amandine, Nicolas, Gwendolyn, Valerie, Nandi, Simon, Niels, Aron, Bo, Sander, Timo, Shamina, Angelo, Giovanni, Sam, Deborah, Brecht, Anthony, Anna, Sophie, Naomi, Stefanie en Lisa.

Wij zijn op dinsdag 12 maart naar rusthuis "De Vincenthof" geweest.
Wij hebben uitleg gekregen over de verschillende maaltijden en gerechten die de bejaarden krijgen. Soms moest het eten gemixt worden en werden er speciale kommen, bekers of vorken gebruikt. Ook wanneer de maaltijden opgediend worden kregen wij te horen. In de keuken is alles veel groter dan in onze keuken. Er is een grote diepvries waar het -18C was. Er was ook een grote proviandkast. Wij mochten eens gokken hoeveel liter soep er iedere dag moest gemaakt worden. 
Wij mochten het eten van de bejaarden opdienen : op het gelijkvloers, op de eerste verdieping, op de tweede verdieping en in afdeling "Heilig Hart". Op het menu stond : fricandon met krieken en aardappelen.
En mevrouw zei ddat ze haar halsketting verloren was. Bij sommigen kregen wij een snoepje of een paaseitje.
Om 12u.30 uur mochten wij stoppen en konden wij aan elkeer vertellen wat wij gedaan hadden. Daarna was het onze beurt om ( op school ) te lunchen.
terug naar project