PROJECT VOEDING 
 
maandag 11 maart tot vrijdag maart 2002

Derde, vierde, vijfde en zesde leerjaar hebben op vrijdag zelf voor hun middagmaal gezorgd : zij maakten zelfs een "menu Saint-Vincent" 

MENU SAINT-VINCENT
heldere bouillonsoep Edugo
fantasie van seizoendelicatessen
Gandaham in verloving met jong boskalffilet
aardappelgarnituur hof Sint-Vincentius
kleurig lentedessert van de chef pattissier
geselecteerde drank inbegrepen

Voor de koude schotels moesten er tomaten gepeld en gesneden worden, sla gekuist, komkommers geschild en gesneden ....
(
Er werd niet opgekeken want iedereen wou op tijd eten !!! )

Dit was de "zoetste" groep : het dessert !

Nee, we zijn niet in het leger, maar aardappelen jassen kunnen ze hoor !
En daarna natuurlijk nog frietjes snijden.

De soepgroenten klaarmaken en huilen...bij de uien.


Alles laten goedkeuren door de voorproevers !

 


EN DAN : proeven wat we zelf klaargemaakt hebben !

terug naar project