Wevers webstekje

Inleiding

Een goeie middag, beste websurfers. Welkom op mijn webstekje. Maak het je gemakkelijk. Klik eens rond. Lees wat verhalen. Have fun. :-)

Wat? Waarover deze site gaat? Blij dat je het vraagt. Dit stukje van het internet gaat over BDSM. Je weet wel...dat perverse gedoe met zweepjes en vastbinden enzo. Maar dan voor de afwisseling eens niet zoals het er in sensatiegeile reportages aan toe gaat. Dat is trouwens ook een gedeelte de reden dat ik deze site gebouwd heb: omdat er ook vandaag de dag nog teveel misverstanden en vooroordelen bestaan over wat BDSM precies is. Ik ga hier geen uitgebreide theoretische visies geven of een blog bijhouden (dat gedeelte is er, maar gebruik ik vrijwel nooit). In plaats daarvan laat ik de verhalen voor zich spreken.

Schrijven is een van mijn hobbies. In de jaren dat ik in het wereldje heb rondgelopen heb ik het een en ander geschreven. Zowel fictie als non-fictie. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het ook als blogmateriaal te gaan gebruiken, maar die dingen bewaar ik doorgaans voor fora. Plus dat ik mezelf niet interessant genoeg vind om mijn mening als feit neer te gaan zetten. ;-)

Zoals de menustructuur links aangeeft zijn er zowel fictie- als non-fictie te vinden. Maar ook het grootste gedeelte van mijn fictie gaat eerder uit van quasi-werkelijke situaties dan typische onrealistische BDSM-fantasietjes. Tot voor kort had ook een goede vriendin van me (Boefje) wat verhalen van haar op mijn site. Op vraag zijn die echter verwijderd.

Een belangrijke opmerking: BDSM mag dan wel met erotiek te maken hebben maar dat wil niet zeggen dat dit een sekssite zou zijn. De rest van de site is zo sober als deze intro, dus verwacht geen geile afbeeldingen of verhaaltjes die alleen maar dienen om de lezer seksueel op te winden. Ik probeer alleen te laten zien wat BDSM kan zijn. Plus dat mijn provider het waarschijnlijk niet leuk zou vinden als ik dat soort dingen ga posten. Ik hoop dat je 18 jaar of ouder bent, maar gezien ik dat toch niet kan controleren lijkt zo'n "ik bevestig dat ik deze site mag bekijken"-knop me nogal stom. Lees verder op eigen verantwoordelijkheid.

Tenslotte: dit is geen algemene gids voor beginners. In het onderdeel links staan een paar prima sites (naar mijn mening, uiteraard), maar het is niet mijn bedoeling om hier alles opnieuw te vertellen. Ik probeer gewoon mijn eigen beleving te schetsen, dat is alles. :-)

Over mij

Ik ben Wever, een voormalig ICT'er uit de omgeving Antwerpen. Als een van de "thuiskomers" op BDSM-gebied loop ik sinds februari 2007 rond in dit wereldje. De eerste jaren ben ik vrijwel continu actief geweest op het forum van Wandering Spirits, een forum voor beginnende BDSM'ers. Na ongeveer een half jaar ben ik ook naar munches beginnen gaan, en vervolgens ook naar speelfeestjes. Ik leerde vrienden kennen, verschillende communes en verschillende belevingen. Op samarium post ik nog wel wat, maar de laatste tijden post ik meestal op fetlife. Zo heb ik een tijdje meegedraaid in de groep Sanctuary en schrijf ik tegenwoordig mee voor het magazine van MINK (het eerste exemplaar kan hier gelezen worden).

Ook mijn eigen beleving veranderde. Na oorspronkelijke onzekerheid en een tijd (een jaar of twee) gedacht te hebben dat ik sub was ben ik op 'switch' geëindigd. Boefje heeft daarbij een erg goede invloed geweest. Ze is jarenlang mijn vriendin en meesteres geweest (in die volgorde), maar uiteindelijk zijn we als vrienden uit elkaar gegaan.
Mijn dominante kant is moeizamer op gang gekomen. Na aanvankelijk enkele losse spellen heb ik - telkens met enige maanden tussen - enkele relaties gehad met leuke vriendinnen die mijn sadistische kantje weten te appreciëren. Momenteel ben ik single.

Qua persoonlijkheid ben ik kalm, empathisch en heb gevoel voor humor. Ik ben gedreven en gepassioneerd, attentievol en vriendelijk in de omgang. Hoewel ik wat introvert ben ga ik graag naar feestjes en praat graag over ideeën (nota: ik ben een generalist: ik weet veel over alles maar ben zelden een specialist). Buiten BDSM hou ik van schrijven, karate (heb inmiddels groene band), lezen, joggen, masseren en alles wat met informatica of computergames te maken heeft. Moest je me willen contacteren: mijn e-mail adres is Wever1981@gmail.com. Of contacteer mijn fetlife-profiel (er zijn ook enkele extra verhaaltjes daar te vinden).

Over de verhalen en de site

De meeste verhalen op deze site zijn in PDF. Met een programma als adobe reader of foxit reader kunnen deze geopend en gelezen worden. Dit doe ik enerzijds om de leesbaarheid te bevorderen, maar anderzijds ook om ongeoorloofde kopieën tegen te gaan. De links en documenten mogen wat mij betreft namelijk wel vrij verspreid worden op voorwaarde dat deze intact blijven.

De menustructuur van deze site is nu in een klein javascriptje gestoken (mijn webhost ondersteunt SSI noch PHP). Als je deze niet ziet (of als je een pop-up krijgt) moet je scripting enablen...of er gewoon mee leven dat je niet op die manier door de site kan navigeren. :-\