Nieuws : LMA Manager voor Xbox 360 en PC-dvd info + screens      18/12/2005
De afgelopen 4 jaar  was Codemasters marktleider op het gebied van managementgames op de huidige spelcomputers en nu is het tijd om de volgende generatie spelcomputers kennis te laten maken met het beste managerspel ooit. LMA Manager 2006 komt in de lente van 2006 naar de Xbox 360 en de PC. Zowel de Xbox 360 als de PC versie worden intern ontwikkeld door het LMA Team en het ziet er goed uit. Bekijk nu hieronder de tien redenen waarom dit spel je versteld zal doen staan.

1. Meer dan vijftig landen verspreid over alle continenten, waaronder Europa, Afrika, AziŽ, Amerika en AustraliŽ. Nu kun je met jouw team de wereld afreizen om in het voorseizoen oefenwedstrijden te spelen.

2. Meer informatie die sneller binnen komt. De Xbox 360 en PC versies zullen beschikken over meerdere informatieschermen, waardoor de snelheid in het spel op een hoog niveau blijft liggen.

3. Op de Xbox 360 ondersteunt het spel HDTV en 720p met de 3D-wedstrijd modus op een prachtig widescreen. De hoge resolutie geeft de PC de mogelijkheid om meer details op een enkel scherm te toveren.

4. Voor de eerste keer kun je de hoogtepunten van alle wedstrijden in jouw competitie bekijken.

5. Bekijk de dagboeken van je club in of lees de uitgebreide rapporten van alle wedstijden die in jouw divisie worden afgewerkt.

6. Alle details van de laatste wedstrijden worden bijgehouden en voor de spelers hun geschiedenis van twintig seizoenen.

7. In de 3D wedstrijd zijn meer details verwerkt. En natuurlijk zie je ook hoe jouw team de tactieken verwerkt, wat een stuk leuker is dan suf naar rondjes op een 2D map te kijken.

8. De Xbox 360 versie maakt gebruik van alle vier schouderknoppen, die het makkelijk maken door de verschillende menu's te navigeren. De PC editie maakt gebruik van de muis en het toetsenbord om te navigeren.

9. Dankzij de nieuwe digitale surround sound laat het publiek direct weten wat zij van de trainer vinden. De geluiden zijn in het stadion bij echte voetbalwedstrijden opgenomen

10. LMA Manager 2006 is al een evolutie voor de serie en de Xbox 360 en PC versie kan alleen maar beter worden!

Hieronder kan je 8 screenshots zien van LMA Manager 2006. De bovenste 4 zijn van de PC-dvd versie en de onderste 4 zijn van de Xbox 360 versie.