Vipersite

Start
bio
Techniek
bike
TT verslagen
vaste routes
trainingshoekje
trainingshoekjeN
statistieken
gps
links
Overlijdensbericht

 

                                                                  
Mijn profiel

Als competitiegericht duursporter heb ik jaren aan hardlopen gedaan, vooral natuurlopen, halve en hele marathons. Hieraan kwam wegens gezondheidsperikelen abrupt een einde. Als crosstraining deed ik ook regelmatig een TT of roadbook met de MTB. Dit was great fun, maar echt tijd voor het biken was er door het wedstrijdlopen niet weggelegd.
Het lag dan ook voor de hand dat eenmaal gestopt met lopen, ik me voluit op het biken zou storten. Zo geschiedde. Mijn profiel is dus duidelijk dit van een duursporter die de fiets als hulpmiddel gebruikt en niet zozeer dit van een techniekfreak of verzamelaar, wat je in dit wereldje al eens durft tegenkomen. Dit belet niet dat ik ook wel interesse heb in mooi spul en alle technische ontwikkelingen op de voet volg.

doelstellingen

Deelnemen aan toertochten die ofwel iets uitdagender of iets langer zijn dan gebruikelijk. Een combinatie van lang, zwaar en technisch kan ik echter niet aan. Ook het rijden van roadbooks, vaste parkoers en GR-paden behoort tot mijn jachtterrein. 
De droom blijft echter deelname aan een Alpenraid of alternatieve Transalp.

Laatste wijzigingen  

10/10 Lummen
9/10 foto's onderhoud Fox Float
3/10 Waasmunster
30/9 Bloso Bornem
19/9 Opbrakel
11/9 Vulkan Bike - Daun

Stuur een mail naar Viper

Bezoekers                                   Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 23-06-05.