Wijncursussen:
Wil je op een toffe manier iets leren over wijn? Volg één van onze wijncursussen en je hebt de smaak te pakken. Lees meer... 

In de Kerkstraat 5 in Herentals bevindt zich "Het Wijnhuis":

Een speciaalzaak in wijnen en ambachtelijke producten
Het hoofdaccent blijft liggen op de wijnen. Naast een uitgebreide keuze aan wijnen, kan je in Het Wijnhuis ook terecht voor sterke dranken en ambachtelijke producten zoals confituur, chocolade, olijfolie, glaswerk en dergelijke.

De wijnzaak specialiseert zich ook in het maken van relatie geschenken: geschenkmanden voor particulier en bedrijven, naar ieders budget en volgens de wensen van de klant.

De degustatieruimte
In de degustatieruimte kan men wijnen degusteren al dan niet in combinatie met de ambachtelijke producten: heerlijke ham uit Spanje, Patés uit de Ardennen, salami uit Italië, olijfjes en enkele kazen, samen met een heerlijk stuk huisgebakken brood!! Al de wijnen uit de winkel kunnen ter plaatse worden gedronken mits een kleine bijdrage (stopgeld). Raakt de fles niet leeg, geen probleem, u neemt deze in de "Vinhmm...bag" mee naar huis.

Wekelijks staan er wijnen in de kijker welke vrij te proeven zijn. Een tiental wijnen zijn steeds per glas te verkrijgen.

Thema-avonden met aangepaste wijnen
Tweemaandelijks hebben we een gastchef op bezoek. Hij kookt voor een klein gezelschap (maximum 25 personen). Voor de thema-avond met aangepaste wijnen is reserveren aangeraden!

De wijnmakers pic-nic
In de zomer is er de mogelijkheid om in de supergezellige stadstuin te genieten van een heerlijk glas wijn bij de "wijnmakers pic-nic".

The WineStore
Door zijn ervaringen als sommelier kent Bert Embrechts perfect de combinatie wijn en spijs. Hij zet al zijn kennis in om de kunst van het "onpretentieus" dineren terug te vinden. Met Vinhmm... The WineStore, brengt hij wijnen die perfect passen voor iedereen die van wijn houdt en die bemint. U hoeft met andere woorden geen afgestudeerde wijnmeester te zijn, om van de Vinhmm??? wijnen" te genieten.

Lezingen, vergaderingen, voorstellingen, babyborrels
De bovenverdieping kan men afhuren voor een besloten gezelschap voor o.a. vergaderingen, lezingen, babyborrels en dergelijke. Ook de originele champagnekelder kan afgehuurd worden voor aperitieven, wijndegustaties, vergaderingen, babyborrels en dergelijke (maximum 15 personen).Als eerste op de hoogte van onze activiteiten?

vinhmm on facebookOpeningsuren

Ma:   11.00 tot 18.00u
Don:   11.00 tot 22.00u
Vrij:   11.00 tot 22.00u
Zat:   11.00 tot 18.00u
Zon:   11.00 tot 18.00u

of na afspraak

DINSDAG EN WOENSDAG GESLOTEN


Bekijk de fotogallerij van het wijnhuis

nieuwsbrief

 Copyright © 2006 Vinhmm. Alle rechten voorbehouden Gemaakt door QBS    Login nieuwsbrief