< Verblijfplaats

ONZE  VERBLIJFPLAATS

Wij huurden voor 14 dagen een chalet in Val Gardena in het noorden van Italië.  Vanuit België bereik je Val Gardena het makkelijkst via Innsbruck over de Brennerpas.  Wanneer je Val Gardena inrijdt kom je eerst langs Ortisei (ook gekend onder de naam St. Ulrich).  Dit is het grootste stadje van de vallei, een aantal straten zijn autovrij en je vindt er veel winkels en zeer mooi beschilderde huizen.  Een tweetal kilometer verderop vind je het kleine lang uitgerekte St. Christina.  Nog een tweetal kilometer verder op het einde van de vallei bevindt zich Selva Gardena (ook gekend onder de naam Wolkenstein).   Selva Gardena is zeer mooi gelegen temidden van de dolomieten.  Het is er ook zeer toeristisch (vooral in de winter).  Enkele avonden in de week zijn de winkels open tot 22:00 uur 's avonds (1 avond in Ulrich, 1 avond in St. Christina en 1 avond in Wolkenstein).  Je kan er ook bijna elke avond in één van de dorpen een concert bijwonen in één van de kerken (Vaak zijn deze mooie concerten gratis te beluisteren).    

Wij verbleven in St. Christina net voorbij St. Ulrich bij :

Familie Irsara
Haus Larives, 8  
39047 St. Christina (BZ) - Italy

Ze hebben een leuke website : www.larives.it

De chalet is zeer rustig gelegen, net voor St. Christina, naast het water en ligt op een helling (De bagage kan met een liftje omhoog getrokken worden). 
Het is een ZEER gastvriendelijke familie !

Chalet01.JPG (125790 bytes)

's Nachts zakt er wild af tot bij onze chalet, maar ... enkel diegenen die 's morgens als eerste uit de veren zijn, kunnen ze ook echt bewonderen !
Van zodra ze iets of iemand horen zijn ze voor de rest van de dag verdwenen.

Chalet06.JPG (96776 bytes)