DAG 15 : Terugreis naar BelgiŽ

 

We hebben pech.  Rond 9:00 uur 's morgens vernemen we dat er vermoedelijk een elektronisch stuk defect is en dit kunnen ze niet herstellen.  We brengen VAB op de hoogte.  Wij zijn gelukkig verzekerd om een vervangwagen te krijgen en dus gaan ze vanuit BelgiŽ op zoek in ItaliŽ naar een vervangwagen.  Het lange wachten is gestart ... Gelukkig is het schitterend weer en kunnen we in een weide uren aan een stuk de kaart leggen !

Pas om 14:00 uur in de namiddag krijgen we vanuit BelgiŽ bericht dat er geen enkele firma in ItaliŽ bereid is om een vervangwagen mee te geven naar BelgiŽ en dus moeten twee personen uit ons gezin met het vliegtuig terug naar huis.  De andere twee kunnen nog mee met iemand anders uit onze groep.  Een taxi brengt de pechvogels naar een klein vliegveld in Innsbruck.  Het is een taxi chauffeur die gewoon is om in de bergen te rijden (volgens Dany gebruikte hij amper zijn remmen om het dal uit te rijden !).  In een klein (behoorlijk schuddend) vliegtuigje voor ongeveer 60 personen krijgt Gwendolyn haar luchtdoop tot in Frankfurt.  Daar stappen ze over op een vlucht naar Brussel.   In Zaventem staat een man klaar met boven zijn hoofd een bordje met onze familienaam.  Hij brengt ons tot thuis.  Net voor middernacht zijn de twee pechvogels thuis.  BEDANKT aan de VAB voor de goede service !!!!

De rest van de groep gaat met de auto naar huis en rond 17:00 uur vinden ze een slaapplaats.  De volgende dag rijden we verder en pas rond 19:00 uur (19 uur na onze twee geluksvogels) komen we thuis maar worden we wel onthaald op heerlijke belgische friet met ribbetjes !!!

En ... het duurt bijna 3 weken alvorens onze auto uiteindelijk met een vrachtwagen vol pechauto's terug in BelgiŽ is (Niet hersteld want in ItaliŽ kenden ze ons type wagen niet).


Dag15-Innsbruck-Repatriering01.JPG (69628 bytes)