www.VDVcom.be
 

repeater ON0VTI
klik voor meer info

  frank@vdvcom.be

 Repeater Tielt

  430.275 Mhz

Shift: +1,6 Mhz

Echolink310991

CTCSS: 79.7Hz

VDV communicatie Hertsberge

Wingensestraat 36  8020 Hertsberge  tel : 050 / 28.00.15   fax : 050 / 28.00.23
Open op woensdag, vrijdag en zaterdag telkens tussen 14 en 18 uur.

[Kenwood] [Procom] [Fritzel] [F9FT / Tonna] [Diamond] [Daiwa] [PMR 446] [Icom] [Yaesu rotors] [Promoties] [Pilot headsets] [Paramotor]
           Paramotor

 

Voor paramotorpiloten die gebruik wensen te maken van radiocommunicatie tijdens hun vluchten hebben we een speciale aanbieding , namelijk een hoofdtelefoon PA 11 30 HNE (High Noise Environment) van Pilot Avionics met volledige afscherming van de oren (dempt dus ook het geluid van de motor ) die aangepast is op uw KENWOOD toestel, en dit zowel voor de amateurtoestellen, LPD en PMR-toestellen ( op aanvraag eventueel ook mogelijk voor de meeste andere merken ) .

De hoofdtelefoon is van het merk PILOT en produceert uitsluitend headsets met een goede prijs/kwaliteits verhouding voor de luchtvaart maar voor de sportluchtvaart, motorsporten en radioamateurs (voor meer info, klik op “pilot” bovenaan dit scherm). De headsets zijn namelijk licht om te dragen en bieden een volledige verstelbaarheid van oorbeschermers en microfoon. De beugel zit aan de achterkant zodat ook een helm kan gedragen worden. geleverd met een aangesluiting naar een Kenwood zend/ontvanger of op aanvraag een universele aansluiting voor sportvliegtuigen. Een uitbreiding is mogelijk met een externe PTT ( Push-To-Talk ) schakelaar die gemonteerd is op een een flexibele kabel van +- 75 cm (zie foto). De PTT-knop kan met bijhorende velcro-band overal op bevestigd worden , of eventueel in de hand gehouden worden tijdens het vliegen , waardoor de tokkels niet losgelaten hoeven te worden om te communiceren, wat een perfecte communicatie garandeerd tijdens ieder (kritiek ) moment van de vlucht . De hoofdtelefoon zelf beschikt ook over een extra volumeknop, waardoor het volume tijdens de vlucht kan bijgeregeld worden zonder dat je zender uit het vliegpak gehaald moet worden . Standaard is een PTT drukknop ingebouwd op de rechter oorschelp.c

IMAG0102-02
IMAG0105-
IMAG0099-

Deze volledige set ( hoofdtelefoon, met Kenwood bekabeling ) bieden wij aan voor de prijs van 200 incl draagtas €
 ( zonder zender )

De Kenwood zend/ontvanger afgebeeld   is de TH-K2E leverbaar voor 199 €

Piloten de nog niet over een zender beschikken kunnen wij onze nieuwe collectie PMR446 -toestellen aanraden. Deze toestellen zijn goedgekeurd en vrij van zendvergunning te gebruiken in de meeste landen van Europa. En een ideaal toestel is de ALAN 441, een heel klein en licht toestelletje, zonder overbodige snufjes . Dat toestel wordt per set ven 2 verkocht tegen een heel scherpe prijs, en kan ook uitgebreid worden met allerhande extra's ( koptelefoon, helm-inbouw, ...).
Natuurlijk hebben wij ook de traditionele KENWOOD-apparatuur,zoals de veelgbruikte TH-K2E , steeds voor handen .

Klik hier voor meer info betreffende ons PMR446-assortiment

Natuurlijk hebben wij ook het volledige KENWOOD-gamma ter beschikking voor de paramotorvliegers of vrije vlucht piloten die dat wensen .Hieronder vindt u de volledige KENWOOD catalogus van de draagbare toestellen .

Artikel

Omschrijving

Verkoop € incl

 

 

 

 

Kenwood zend/ontvangers voor recreatie

 

KEN TH-K2E

VHF Portable FM Tranceiver 5W

199

KEN TH-K2E

VHF Portable FM Tranceiver 5W. Per 2 stuks

189/st

KEN TH-K2ET

VHF Portable FM Tranceiver 5W with DTMF Keypad

209

KEN TH-F7E

FM Dualband Tranceiver met dubbele ontv.

309

KEN TH-F7E

FM Dualband Tranceiver met dubbele ontv. Per 2 stuks

299/st

KEN TK-3301

 Portalk-UHF-PMR446 Portable Transceiver

229

PIL KENW-CON

Kenwood plug met snoer recht of gewikkeld (TH-xx)

22

PIL PA 11-30 hne

Headset+dynamic mic /High Noise Environments for Kenwood

195

PIL BAG

Case for Headset

25

PIL BAG OSC

Budget headset-bag

8

 

 

 

 

Prijzen kunnen wijzigen.

 

Meer info, links ,info,  ... over paramotor te vinden op de belgische site www.paramotor.tk

Wenst u meer info betreffende de headsets of apparatuur? Contacteer ons gerust