| Bedrijf | Assortiment | Verkoop | Tuintips | Nieuws | Links | SiteMap |

Links

Klik op onderstaande links voor een korte beschrijving en een link naar de desbetreffende website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISU (Internationale Stauden Union)

ISU is de Duitse benaming voor de Internationale Vaste-Planten-vereniging van Europa.
Dit is een vereniging voor professionele vaste-plantenkwekers die via deze weg kennis overdragen. Er wordt een 2-jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd in telkens een ander aangesloten Europees land.
In 2002 komt de ISU samen in Nederland. In 1998 werd de tweejaarlijkse bijeenkomst met zeer groot succes in BelgiŽ georganiseerd.
De ISU heeft ook een website die voor iedereen vrij toegankelijk is. De voertaal is sinds kort het Engels.

http://www.isu-perennials.org/

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alnwick Garden

Het recente project van de zeer gerenomeerde tuinarchitect en kennis Dhr Wirtz is een parel van een project. Met zeer veel plezier en toewijding konden wij alle vaste planten leveren voor dit project. De tuin zal binnenkort officieel worden geopend in het bijzijn van Prins Charles.

Absoluut een aanrader om te bezoeken. De ongerepte streek rond Alnwick (spreek uit: Ennick) is ook zeker het bezoeken waard.

http://www.alnwickgarden.com/home.htm

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Future Plants

Dit is een link waar u alle nieuwste soorten kan vinden die wij recent in ons assortiment hebben opgenomen. Dit zijn de soorten van de TOEKOMST.

www.futureplants.com

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.helleborus.be

Helleborussen zijn tegenwoordig heel er in. Het zijn de vroegste bloeiers in uw vasteplantenborders. Deze website is een goede bron aan info zowel voor professionelen als amateurs.

www.helleborus.be

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuindagen van Beervelde

Elk jaar is ons bedrijf vertegenwoordigd op de lente- en herfstbeurs in het prachtige park van Beervelde. De Graaf van Beervelde Dhr. Renaud de Kerchove de Denterghem is een zeer gedreven plantenkenner. Zijn website is zeker de moeite waard.

http://www.parkvanbeervelde.be

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groene Vingers Tuindagen

Sinds kort een der meestbelovende plantenbeurzen van Vlaanderen. Gesticht door de zeer gedreven tuinfanaat Marc De Mesmaeker. Elk jaar wordt deze beurs twee maal georganiseerd op twee verschillende locaties.

www.tuinbeurzen.be

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVPV

Dit is de Belgische Vaste Planten Vereniging. Ze is enkel toegankelijk voor professionele vaste-plantenkwekers. De vereniging heeft tot doel de onderlinge contacten te bevorderen en info verschaffen onderling. Contacteer Jan Spruyt op tel. (052) 33 37 76 indien u als kweker interesse zou hebben.

http://www.tuininformatie.net/tk/info/vpa18.htm

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VVPV

Dit is de Vlaamse Vaste Planten Vereniging. Ze is toegankelijk voor alle plantenliefhebbers. Ze geeft een driemaandelijks infoboekje uit dat aan alle leden wordt toegestuurd. Er wordt een een rijkgevulde jaarlijkde agenda binnen de vereniging aangeboden. Meer info vindt u op de volgende site  :

www.vvpv.be

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KTLMA

Dit is de Koninklijke Tuin- en LandbouwMaatschappij van Antwerpen.

Hier kan u ook terecht als plantenkenner. Ook hier is het doel het verschaffen en uitwisselen van info.

www.ktlma.org

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bodemkundige Dienst van BelgiŽ

Is er iets loos met de teeltaarde in uw tuin ? Vindt u dat uw planten niet naar je wensen groeien en bloeien? Misschien ligt het probleem wel aan de bodem. Een ontleding kan dan de ideale oplossing zijn.

www.bdb.be

terug naar boven