Verslag van onze reporter ter plaatse

(dit verhaal vond een jaar geleden plaats)

Rillaar B - Diest ...

De B-ploeg stond vandaag voor een belangrijk matchke en dat tegen de rivalen van Diest. Onze ploeg was uit op revanche na de 16-0 nederlaag van de week ervoor. We moesten dus winnen om de titelstrijd een beetje spannend te houden.

19u45 was het uur van de waarheid! Wim (Symons) en Sven mochten eraan beginnen.

Wim als volleerd pingpong-kampioen maakt zijn wedstrijdje af in drie sets. Sven had ook zeer snel gedaan, maar het had beter wat langer geduurd, eindstand 3-0 voor den tegenstander. Daarna waren Pieter en Wim (Gelaes) aan de beurt (op papier de 2 besten van de ploeg....op papier....).

Winst voor allebei, hoewel Pieter toch wat moeite had (waarschijnlijk nen diesel). De volgende 8 wedstrijden waren eigenlijk net hetzelfde als de eerste 4: niemand had moeite met de tegenstrever, behalve ons apart geval (een zekere SB).

Op deze manier kwam uiteindelijk onze kampioenenploeg van vorig jaar weer voor met 10-2. We mochten de overwinning al gaan vieren!

De laatste 4 wedstrijdjes, die nog voor de eer gespeeld werden, waren snel afgelopen. Wim (Symons) en Pieter wonnen gemakkelijk. 4 op 4 voor deze twee. Proficiat! Wim (Gelaes) had zijn laatste match net iets anders voorgesteld. Hij verloor in 5 sets. Toch nog 3 gewonnen. En ja, er schiet nog eentje over. Ons apart geval. Hij had er al 3 verloren en wist perfect hoe hij de 4e moest verliezen....en deed dat ook. Maar, volgende keer beter.

Zo WON de ploeg met 11 - 5: een mooie overwinning en we gaan weer voor de titel meestrijden!!

auteur: Sven Bertels

Terug naar funny