TTC Melsele
Ping Ping
Ping Ping
Laatste Update:
2 juni 2007

 
Nieuws | Oud Nieuws
NIEUWE KLASSEMENTEN ( 02/06/2007 )

* De nieuwe klassementen zijn gearriveerd; zie bij "persoonlijke resultaten".


* Vanaf 6/6 of iets later zal de website van TTC Melsele op een nieuw adres te bekijken zijn.

Hoogstwaarschijnlijk zal het worden: www.users.fulladsl.be/ttc.melsele.
Indien dit niet zo zou zijn zal ik jullie met een mailtje op de hoogte brengen of anders zoek je de website even via google.
* Onze B ploeg, spelende in 2de Prov B, promoveert naar 1ste Prov! Het viertal: Hans V.D Nieuwenhof, Steve Luyckx, Kris Bachus en Stefaan Verstraeten, wisten via de eindronde het gerenommeerde Zele A te verslaan.
Samen met Gunther Maes (die er niet bij kon zijn) kunnen zij terugblikken op uiterst sterk seizoen.

Ook onze G ploeg brak potten in 5de Prov. Via de eindronde konden zij een ticket bemachtigen voor 4de Prov. Dit deden zij door Tass C op zij te zetten.
Jorik Maes, Matthias Van Raemdonck, Cedric Van Osselaer en Nick Meersman waren het ganse seizoen niet uit de top drie weg te denken. een dikke pluim voor deze vier tieners.

De andere ploegen van TTC Melsele deden het ook niet onaardig.
Zo handhaafde onze A ploeg zich in 1ste Prov. Bij de start van het seizoen gaven criticasters hen weinig kans op behoud maar de ploeg die o.a bestond uit Bart V.D. Nieuwenhof, Kaat Kehoe, Steve Luyckx, Marc Van Reamdonck, Rony Braem en Erik Verstraeten, bewezen het tegendeel, chapeau!

Onze C ploeg acterend in de toch zware reeks van 2de Prov A, had een moeilijke start. Buitenstaanders dachten dit is een vogel voor de kat was, maar na een mooie terug ronde met een draw tegen o.a Zomergem, en Zele en winst tegen o.a Rooigem, Galmaarden en Knal,
bewezen zij het tegendeel en konden zij een scheve situatie rechtzetten met als bonus een verdiend verblijf in 2de.
Een hele opluchting voor Sylvain Vandenbussche, Bruno Van Loo, Hans V.D. Nieuwenhof, Stefan Callens, Paul Verhelst en Luc Van Dam.

De D, E en F ploeg legden een probleemloos parcours af en profileerden zich als middenmotor of subtopper.

Al die resultaten in ogenschouw genomen kunnen we voor TTC melsele van een uiterst geslaagd seizoen spreken en een overgelukkige secretaris Paul Rosiers kan dit beamen.

Via deze weg willen alle spelers onze secretaris Paul Rosiers feliciteren en bedanken voor de afhandeling van dit vlekkeloos seizoen: voor de ploegsamenstellingen de jeugdploeg begeleiding, zijn aanwezigheid bij alle thuiswedstrijden etc... etc.. te veel om op te noemen.
Wij hopen na reeds 40 jaren dienst dat u er liefst nog 20 jaar bij zou willen doen.

HARTELIJK DANK MEESTER!!
Designed & Coded by Bart Van Dosselaer :: Valid XHTML 1.0