trisha yearwood fanclub belgium

Welkom op de online-fanclub van Amerika's grootste countrystem !!!

T Y B e l g i u m @ s k y n e t . b e

Jonathan.De.Vos@vub.ac.be

 

Hier kan je terecht voor het laatste nieuws van de Amerikaanse countryzangeres.
En ... niet te vergeten:
in het nederlands.

 

 

 

Inside Out

Biografie

Audio en Video

Links

Tour

Adres

Contact

 

 

 

Nieuws

Laatste nieuws is aangeduid met ...

*BEKIJK NU DE VIDEOCLIP VAN "I WOULD HAVE LOVED YOU ANYWAY"
Ga naar de
Audio en Video-pagina.

 

*OFFICIELE SITE OPGEFRIST De officiŽle site trishayearwood.com die is opgericht door Trisha's officiŽle fanclub in Nashville is in een nieuw kleedje gestoken. Nadat enkele maanden na de aankondiging de site niet meer werd geupdated en meerdere mankementen werden vastgesteld, heeft de fanclub besloten een nieuwe firma voor het onderhoud van de veelbezochte website in te schakelen. Nieuwe webdesigner is CountryWired, onder andere bekend van faithhill.com. Ze kozen voor een geheel nieuwe lay-out en beloofden de komende maanden nog meer nieuwtjes op de site.

 

*NIEUWE CD BINNENKORT UIT Trisha's nieuwe cd heet "Inside out" en komt op 5 juni in de winkel. Er staan twaalf nieuwe songs op waaronder ook de single "I Would Have Loved You Anyway", die het momenteel heel goed doet in de Amerikaanse hitlijsten. Trisha werkte voor de nieuwe release o.a. samen met Rosanne Cash en Don Henley, maar ook oude bekenden Vince Gill en Kim Richey zijn terug van de partij. De plaat hoort iets klassieker dan de vorige cd "Real Live Woman", en zal dan ook vooral de fans van haar beginperiode plezieren. Maar het nieuwe album blijft zoals altijd een must voor zowel de rasechte countryfans als diegenen die het liever gemixed zien met wat pop, rock of folk. In juni begint de tournee. (zie "Tour".)

 

* NIEUWE SINGLE UIT Trisha's nieuwe single is dezer dagen te horen op de Amerikaanse country-radiostations. "I Would Have Loved You Anyway" is de naam van de krachtige ballad. Hij staat tevens op Trisha's nieuwe cd, die op 5 juni a.s. uitkomt.

 

*TRISHA MOMENTEEL BEZIG AAN NIEUWE CD Dat werd ons deze keer officieel meegedeeld. Er zijn nog geen details bekend. Verder was Trisha ook op de Grammy-awards (17 februari) aanwezig. Ze werd twee keer genomineerd.

 

*NIEUWE CD TE VERWACHTEN? OfficiŽle bronnen meldden ons dat Trisha dit voorjaar terug de studio in zal gaan, en dat we tegen het einde van volgende lente nieuw werk van haar mogen verwachten. Of het wel degelijk om een nieuwe full-cd gaat, is ons nog niet bekend. Afwachten dus...

 


*TRISHA GENOMINEERD VOOR 2 GRAMMY'S Trisha werd genomineerd voor 2 Grammy's. Eťn voor "beste countryalbum" -Real Live Woman- en ťťn voor "beste countryartieste".
Klik hier voor alle nominaties.

 

*ENKELE MAANDEN RUSTIGER AAN De Real Live Woman-tour zit er op en Trisha heeft beslist om het enkele maanden "rustiger aan te doen". Als afsluiter kon je ze nog zien samen met Kim Richey en Mary Chapin Carpenter op de CMA awards (uitgezonden op BBC 2). Met deze kleine pauze zal Trisha terug wat tijd kunnen kunnen maken voor familie en vrienden nu de eindejaarsfeesten terug in zicht komen. Wat na deze periode komt, is nog niet beslist. (Nieuwe cd... ?)

 


*TRISHA WERKT MEE AAN BENEFIET-CD VOOR PARALYMPICS.
Ten voordele van de Paralympics komt een country-benefiet-cd uit genaamd Wave To The World. Trisha en andere country-artiesten zoals Shania Twain en Reba McEntire werkten eraan mee.

 


*TRISHA OP COVER VAN MODE MAGAZINE Deze maand staat Trisha op de cover van het Amerikaanse blad MODE Magazine. Belgen die een exemplaar in huis willen halen, zullen er naar de States moeten om gaan want blijkbaar is het tijdschrift niet in ons land beschikbaar.

 

*TRISHA ZAL "WHERE ARE YOU NOW" OP CMA'S ZINGEN Het ziet ernaar uit dat Trisha ook zoals vorige jaren een nummer zal brengen tijdens de uitreiking van de CMA-awards. Dit vonden we terug in volgende persartikel: "Two-time Female Vocalist of the Year winner Trisha Yearwood will be joined by two of music’s most talented singer/songwriters, Mary Chapin Carpenter and Kim Richey, as she performs “Where Are You Now,” from her album Real Live Woman. Carpenter and Richey wrote the song. Yearwood is again nominated for Female Vocalist of the Year."

 

*TRISHA GENOMINEERD VOOR "FEMALE VOCALIST OF THE YEAR" OP DE CMA-AWARDS 2000 Trisha is genomineerd voor countryzangeres van het jaar op de befaamde CMA-awards. Trisha won al in 1997 en 1998 de prijs, was vorig jaar ook genomineerd en dit jaar dus terug. De CMA-awards worden op 4 oktober a.s. in Nashville uitgereikt, en naar goede gewoonte op de Amerikaanse televisie CBS uitgezonden. Meestal worden ze daarna ook door de BBC uitgezonden in Europa. Hierover volgt meer later, als data bekend zijn. De awards worden aanschouwd als de meest belangrijke van de country-muziek. Bezoek de website om alle nominaties op een rij te zien:
http://www.cmaawards.com/

 

* TOURDATA IN DE U.K. BEKEND Trisha zal vier concerten geven in de UK waaronder ook ťťn in de befaamde Londense Royal Albert Hall. Exacte data zijn te zien op onze tourpagina.

 

* LUISTER NAAR OFFICIELE PREMIERE VAN "REAL LIVE WOMAN" Op 27 maart kwam Trisha persoonlijk haar nieuwe cd voorstellen in het Hard Rock Cafť in New York City. Tevens zong ze een paar van haar oudere nummers live. Je kan nu de hele premiere beluisteren via internet op deze site:
http://sfx-trisha.liveonline.net

 

* TRISHA MET GARTH Trisha zingt samen met Garth in zijn nieuwe single "When You Come Back To Me". De song verschijnt in de film "Frequency". Ook maakte Trisha onlangs bekend dat "Where Are You Now" uit "Real Live Woman" haar volgende single wordt.

 

* OFFICIELE TRISHA-WEBSITE Eindelijk is er nu ook een officiŽle site van Trisha Yearwood op het internet, met uiteraard de commerciŽle MCA Nashville-site (platenfirma) niet meegerekend. Een mooie en overzichtelijke site waar je o.a. de volledige videoclip van Real Live Woman kan bekijken via Windows Media Player, wel interessant voor ons Belgen - en Nederlanders - omdat je deze niet echt regelmatig bij ons op de buis aantreft.
Eťn adres :
http://www.trishayearwood.com

 

* TY FANCLUB BELGIUM: BINNENKORT OOK IN HET FRANS EN ENGELS
De Trisha Yearwood Fanclub Belgium-site is binnenkort ook in het Engels en in het Frans te "bewonderen" :-). Weliswaar in een verkort programma.

 

* NO LONGER WEBFREAK De URL http://www.trisha.webfreak.nl is niet langer online.

 

* TRISHA KOMT NAAR EUROPA Dit vernamen we van de Trisha Yearwood Site van Veronica Conaway. Dus nog niet officieel bevestigd, maar we hebben er het volste vertrouwen in. Haar Europese Tour zou tegen het einde van de zomer van 2000 aanvangen. Laat ons hopen dat dit maal BelgiŽ ook aan de beurt komt voor een grandioos concert.
(The Trisha Yearwood Site :
http://www.geocities.com/trishasite)

 


*REAL LIVE WOMAN EINDELIJK UIT Trisha zelf beweert dat dit album diepgaander is dan haar vorige. Misschien wel een verklaring voor de lange voorbereidingen en opnames (van mei tot december !!!). Trisha is samen met Emmylou Harris in de studio getrokken om haar langverwachte nieuwkomer een bluegrass-tintje mee te geven. Andere grote namen die meeholpen aan de cd: Mary Chapin Carpenter, Kim Richey, Bruce Springsteen en Jackson Browne. Haast jullie maar dus naar de winkel.
KIJK OOK OP DE SPECIALE
REAL LIVE WOMAN-PAGINA !!!

 

* VERNIEUWDE TRISHA-SITE OP MCA-NASHVILLE De makers van Trisha's webpage van de MCA Nashville-site vonden de release van "Real Live Woman" meteen het geschikte moment om hun site eens grondig te vernieuwen. Zeker een bezoekje waard !
Klik
hier.

 

* TRISHA TE GAST IN TONIGHT SHOW Op 1 mei is Trisha te gast in Jay Leno's "The Tonight Show" en zal daar naar alle waarschijnlijkheid ook haar zangtalenten boven halen. In BelgiŽ zal de aflevering niet op VT4 te zien zijn aangezien hun programma gewijzigd is. Er is mij meegedeeld dat ze misschien wel later zal worden uitgezonden aangezien VT4 de rechten bezit. Je wordt op de hoogte gehouden !!!
Druk hier voor de homepage van de "The Tonight Show".

 


* TRISHA ZINGT TITELSONG VOOR "STUART LITTLE"
Trisha mocht voor de nieuwe jeugdfilm "Stuart Little” een titelsong inzingen, “You’re Where I Belong” genaamd. De song is geschreven door Diane Warren die tevens al "How Do I Live" en "I'll Still Love You More" voor haar rekening nam. De film kwam reeds uit in Amerika en is nu ook te zien in de Belgische zalen, zowel in de originele ondertitelde versie, als de nederlandstalig gedubte versie. Ook de soundtrack is hier verkrijgbaar. Deze song staat wel niet op het nieuwe album 'Real Live Woman'.

 

* DUETTEN-CD MET GARTH BROOKS NOG NIET VOOR BINNENKORT Het nieuwe album van Trisha komt er dus wel aan, maar de plannen voor de langverwachte duet-cd met Garth Brooks zijn echter nog niet voor binnenkort...


 

 


Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op dinsdag 27 mei 2003.

© 2003 TY Fanclub Belgium
Privacy Statement - Information - E-mail