Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [51]

Label van Moinette Blond Een Moinette Blond is een licht troebel, blond bier met een fruitige neus. Het bier heeft een lichte smaak, die naar de zurige kant neigt.

Label van Ara Bier Een Ara Bier is een goudblond biertje met een redelijk bittere smaak. Het bier heeft een frisse hopreuk. Het is een West-Vlaams biertje uit dezelfde stal als het Oerbier en het Boskeun.

Label van Kapel Van Viven Een Kapel Van Viven wordt gebrouwen in de brouwerij van Viven Kapelle te Damme. Dat is niet zo ver van Brugge. Het is wederom een zeer goed bier van bij ons.

Label van Grimbergen Dubbel Een Grimbergen Dubbel is een zeer donkerbruine telg van de Grimbergen-familie. Hoewel de reuk nogal zurig overkomt, doet de smaak meer aan van (vergeef mij) tafelbier. Het bier is zeker veel meer dan een gewoon tafelbier, maar het heeft dezelfde zoetheid.

Label van Corsendonk Pater Een Corsendonk Pater is de bruine telg van de Corsendonk. Het is een goed biertje zowel voor bij de maaltijd, als om zo te drinken. Opnieuw een biertje waar de Belg trots op kan zijn.

Label van Affligem Tripel Een Affligem Tripel is de tripel van Affligem (logisch). Het is een iets zwaarder bier dan de gewone blonde Affligem, maar zeker even lekker.

Label van Grimbergen Optimo Bruno Een Grimbergen Optimo Bruno heeft een roodbruine kleur. Het bier heeft een frisse licht zurige neus met een zachte licht zurige smaak.

Label van Postel Tripel Een Postel Tripel is een iets zwaardere blonde dan de gewone Postel Blond.

Label van Achel Trappist Een Achel Trappist is een donkerblond biertje van 8%. Het heeft een zoetere smaak, maar is zeker niet minder lekker daardoor. Voor sommigen zou het misschien zelfs lekkerder zijn dan de meeste bittere bieren.

Label van Bush 7 Een Bush 7 is de lichtste van de Bush-reeks. De Bush 12 is de zwaarste, maar de Bush 7 is zeker geen afkooksel van de 12. Het heeft een eigen smaak, en is zeker een zeer lekker biertje.

Pagina [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop