Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [51]

Een Tongerlo Tripel is nog een tripel die België rijk is. Hij is ook heel goed van smaak.

Label van Cuvée Des Trolls Een Cuvée Des Trolls wordt gebrouwen in café Brasse Temps in Louvain-la-Neuve. Het is een biertje met een zeer zachte smaak, met de kleur van een gewone pils, maar met 7% alcohol. Als je in dat caféetje bent kun je de kookketels zelfs zien staan. Dus iedereen naar Louvain-la-Neuve!!

Een Poperings Hommelbier wordt waarschijnlijk gebrouwen in Poperinge ;-). Het is een heel licht biertje om te drinken, maar nog goed van smaak. Het is een vlotte doordrinker.

Een Augustijn is een troebel licht amberkleurig biertje. Het bier heeft een fruitige, licht bittere reuk. De smaak is zoet, maar zeer licht. Zeker ook een aanrader.

Label van Bass Pale Ale Een Bass Pale Ale is een Britse pils. Hij is iets donkerder gekleurd dan de gewone pilsen die wij kennen (amberkleuriger). Hij is nog redelijk goed van smaak voor een Britse pils.

Label van Rodenbach Een Rodenbach vind ik niet goed van smaak. Maar da's dan mijn eigen smaak natuurlijk. Het is wel een van de weinige dat ik niet lekker vind.

Een Guinness is een Iers biertje (zwart gekleurd). Het is niet echt mijn voorkeur wegens de bittere smaak. Ik ben dus geen goeie referentie om te zeggen of ie goed is of niet.

Label van Palm Een Palm is een amberkleurig bier met een zachte, licht bittere smaak. Het is een aangename dorstlesser.

Een Belle-Vue Gueuze is een gueuzebiertje van Belle-Vue. Het is een bier met een amberkleur en een zurige smaak, wat typisch is voor een lambiekbier.

Label van Belle-Vue Kriek Een Belle-Vue Kriek is een fruitbiertje met als ingrediënten onder andere krieken.

Pagina [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop