Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [51]

Label van Chimay Bleue Een Chimay Bleue is een donkerbruine Chimay. Het bier heeft een frisse, licht zurige reuk. De smaak is fris en lichtjes zuur. Het bier heeft een bittere afdronk.

Label van Leffe Blond Een Leffe Blond mag natuurlijk niet vergeten worden in het lijstje van Belgische bieren. Een blonde Leffe past goed thuis bij de rustige drinkers. Het is een biertje dat je niet zomaar binnengiet zonder het te proeven.

Label van Leffe Bruin Een Leffe Bruin is de gewone bruine van Leffe. Hij heeft een alcoholgehalte van 6,5░. Het is zeker een aanrader.

Label van Leffe Radieuse Een Leffe Radieuse is een roodkleurige Leffe. Het was even wennen om hem te zien, maar eens ervan geproefd, zou ik hem zeker nog eens bestellen.

Label van Leffe Tripel Een Leffe Tripel is een troebele blonde Leffe, maar dan ietsje straffer. Terug een niet te versmaden tripel.

Label van Ciney Blond Een Ciney Blond heeft de kleur van een pils, maar is absoluut niet te vergelijken met een pils. De smaak is veel straffer, en hij bevat zo'n 7,5% alcohol.

Label van Corsendonk Van een Corsendonk Agnus heb ik er eens twee gedronken op ene avond (Waaw!! Maar ik moest nog rijden). Hij is zeer licht van kleur, maar niet licht van smaak. Hij bevat ook zo'n 7,5% alcohol, en dat proef je wel.

Label van Bush Een Bush behoort tot de zwaarste bieren in BelgiŰ (en omstreken). Hij bevat zo'n 12% alcohol. Het is een zeer goed biertje, en niet alleen omdat hij zo zwaar is, maar gewoon omdat het Belgisch is.

Label van Boerinneken Ouderwetse stop
Een Boerinneken is de goudblond biertje die samenhoort met een Boerken (donkere). Een heel goed biertje met een alcoholgehalte van 9,5%. Ze zitten in een fles met ouderwetse stop. Het bier heeft een fruitig, zoete neus. De smaak is zoet, met een bittere toets.

Label van Brugs Tarwebier Een Brugs Tarwebier is een troebel blond biertje uit Brugge. Dit bier is net als alle witbieren gemaakt met citrusvruchten om op smaak te komen.

Pagina [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] ... [46]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop