Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [50] [51]

Label van Noorderbierke Een Noorderbierke is een amberkleurig bier met een hoppige neus. Het bier heeft een licht bittere smaak.

Label van St-Idesbald Tripel Een St-Idesbald Tripel is een goudblond bier met een fruitige neus. Ook de smaak van het bier is fruitig.

Label van La Corne du Bois des Pendus Triple Een La Corne du Bois des Pendus Triple is een licht troebel, blond bier met een lichte, bittere hopneus. De smaak van dit bier is zacht en bitter.

Label van Broeder Jacob Bruin Een Broeder Jacob Bruin kent iedereen wel van het liedje ″Broeder Jacob″. Dit is hier echter het bruine bier die fruitig en licht zoet is van neus. De smaak van het bier is zeer zacht en zoet.

Label van Wieze Tripel Zoet Bruin Een Wieze Tripel Zoet Bruin is een bruin bier, hoewel we de term tripel meestal terug vinden om blonde bieren, die 3 maal gegist worden, te omschrijven. Het bier heeft een zoete hopneus en een fruitige, zoete smaak.

Label van Blondine Een Blondine is zoals de naam het zegt, een blond bier. Het bier heeft een bittere neus en een bittere smaak.

Label van Buffalo 1907 Een Buffalo 1907 is een donkerbruin bier met een bittere, donkere–mouten–neus. Het bier heeft een zachte, lichte smaak.

Label van Livinus Een Livinus is een blond bier met een hoppige neus. Ook in de mond proef je de hop.

Label van Schuppenboer Een Schuppenboer is een blond bier met een hoppige neus. De smaak van het bier is licht en fruitig.

Label van Westoek Een Westoek is een donkerblond, bijna amberkleurig bier met een bitter hopneus. Ook in de smaak vind je de bitterheid van hop terug.

Pagina [1] ... [50] [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop