Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [50] [51]

Label van Barbe d′Or Een Barbe d′Or is een helder blond bier met een moutige neus. Dit bier heeft een frisse, bittere smaak.

Label van Gildenbier Een Gildenbier is een bruinrood bier met een zoete neus. Dit bier heeft een zoete smaak die sterk doet denken aan rode vruchten.

Label van Zuiderbierke Een Zuiderbierke is een roodbruin bier met een stevige kraag. Het bier heeft een gebrande moutenneus en een licht gebrande smaak.

Label van Oude Geuze Oud Beersel Een Oude Geuze Oud Beersel is een troebel, licht amberkleurig lambiekbier. Dit bier heeft een frisse, aangenaam zurige neus, en in de mond heeft het bier een fris bittere aanzet, een zurige smaak en een drogere afdronk.

Label van Stropken Een Stropken Stropken is een goudblond bier met een bittere neus. Het bier heeft een frisse, citrussmaak.

Label van Wieze Tripel Blond Een Wieze Tripel Blond is een donkerblond, bijna amberkleurig bier met een fruitige, zurige neus. Ook de smaak is eerder zurig.

Label van Barbe Rouge Een Barbe Rouge is een amberkleurig bier met een neutrale neus. In de mond is dit bier zacht en zurig.

Label van Buffalo Belgian Stout Een Buffalo Belgian Stout is een donkerbruin bier met een donkere neus. Alhoewel dit bier als stout wordt verkocht, heeft de smaak door de restsuiker eerder iets weg van een gewoon bruin bier.

Label van Straffe Toeback Een Straffe Toeback is een ongefilterd blond bier met een zachte, hoppige neus. De smaak van dit bier heeft een zachte aanzet, een bittere smaak en een middellange afdronk.

Label van Hertenheer Een Hertenheer is een blond bier met een bittere neus. Dit bier heeft een bittere smaak met een lange afdronk.

Pagina [1] ... [50] [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop