Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Herkenrode Tripel Een Herkenrode Tripel is een goudblond bier met een frisse, hoppige neus. Dit bier heeft een zachte, hoppige smaak.

Label van Abbaye de Forest Blonde Een Abbaye de Forest Blonde is een licht blond bier met een bittere, hoppige neus. De smaak is zoeter maar toch ook licht bitter.

Label van Forestinne Nordika Een Forestinne Nordika is een amberkleurig biertje met een frisse bessenreuk. Dit bier heeft een zachte, zoete smaak.

Label van Courage Een Courage is een bruin bier met een licht bittere, pure chocoladereuk. Ook de smaak is die van de pure chocolade, met een bittere, droge afdronk.

Label van Finesse Een Finesse is een donkerblond, licht amberkleurig bier met een licht zurige, granenneus. In de mond heeft dit bier een scherpe aanzet, een volle, zurige graansmaak.

Label van Embrasse Een Embrasse is een bruin biertje met een gebrande, zwarte chocoladeneus. In de mond proef je een gebrande, cacaosmaak.

Label van Waterloo Double Dark Een Waterloo Double Dark is een donkerbruin bier met een zurige, gebrande neus. De smaak van het bier is zacht en zurig.

Label van Herkenrode Bruin Een Herkenrode Bruin is eerder een donker amberkleurig bier met een zoete, suikerneus. De smaak van dit bier is scherp, zoet, maar ook zurig.

Label van Toernichoise Fumée Een Toernichoise Fumée is een amberkleurig bier met een frisse, zurige neus. Het bier heeft een zurige smaak.

Label van Saison d′Erpe–Mere Een Saison d′Erpe–Mere is een blond bier met een frisse, hoppige neus. In de mond heeft dit bier een bittere, hoppige aanzet. De afdronk is licht.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop