Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van La Saint-Monon Au Miel Een La Saint-Monon Au Miel is een ongefilterd amberkleurig bier met een frisse, zware neus waar je de honing gemakkelijk uit haalt. In de mond is het bier stroperig en zoet van de honing.

Label van Bravoure Een Bravoure is eveneens een ongefilterd, amberkleurig bier met een zachte, fruitige neus die doet denken aan graan. Dit bier heeft een zachte, rokerige smaak.

Label van Joseph Een Joseph is een licht blond bier met een frisse, fruitig, zurige neus. De smaak van dit bier is zurig en fruitig.

Label van La Mère Supérieure Een La Mère Supérieure is een amberkleurig bier met veel gist op de fles. Dit bier heeft een frisse, zurige neus en een zware, gebrande smaak.

Label van Slaghmuylder′s Paasbier Een Slaghmuylder′s Paasbier is een blond paasbier met een fruitige, zoetere neus. Dit bier heeft een zachte, zoetere smaak en een zurige afdronk.

Label van Enfant Terriple Een Enfant Terriple is een blond bier met een bittere neus. Ook de smaak is bitter, met een licht zoete ondertoon.

Label van Bush Pêche Mel Een Bush Pêche Mel is een amberkleurig bier met een zurige, subtiele perzikenreuk. Ook de zachte smaak kan niet ontkennen dat er, subtiel, perziken aanwezig zijn.

Label van Struise Rosse Een Struise Rosse is een amberkleurig bier met een frisse, licht zurige neus. Dit bier heeft een zachte, licht zurige, zoete smaak.

Label van Corsendonk Christmas Ale Een Corsendonk Christmas Ale is een donker amberkleurig bier met een gesuikerde, gebrande neus. Ook in de smaak vinden we de suiker en de gebrande toets terug.

Label van L′Autruche Een L′Autruche Bière des Gilles is een goudblond bier met een bittere hopneus. Het bier heeft een volle, bittere smaak.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop