Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Douce Brunette Een Douce Brunette is een donker amberkleurig bier met een fruitige neus. Dit bier heeft een zachte, licht gebrande, zoete smaak.

Label van Wildebok Een Wildebok is een donkerbruin bier met een zoete caramelneus. Het bier heeft een lichte, zoete smaak.

Label van Zottegemse Grand Cru Een Zottegemse Grand Cru is een donker amberkleurig bier met een fruitige neus. De smaak van het bier is eveneens fruitig.

Label van Waterloo Tripel Een Waterloo Tripel is een blond bier met een fruitige, bittere neus. Het bier heeft een zachte, romige, zoete, fruitige smaak.

Label van Ter Dolen Donker Een Ter Dolen Donker is een donkerbruin bier met een fruitige, rode vruchtenneus. De smaak is fris, zoetig en fruitig.

Label van Spelziale Een Spelziale is een blond, eerder witbier met een bittere neus. Dit bier heeft een zachte, kruidige smaak.

Label van Sezoens Quattro Een Sezoens Quattro is een amberkleurig bier met een zurige, fruitige neus. De smaak is eerder zurig.

Label van Pannepeut Een Pannepeut is een zwart oftewel donker, donkerbruin bier met een donkere fruitige neus. In de mond is het bier zoet, zurig, maar wel fris.

Label van Noblesse Een Noblesse is een licht troebel, blond bier met een fruitige, licht zoete neus. Het is een bier met een sterke smaak die zoet begint en een gebrande afdronk geeft.

Label van Papegaei Een Papegaei is een donkerblond bier met een frisse, licht zurige neus. Dit bier heeft een zachte, fruitige smaak.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop