Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Bella Mère Een Bella Mère is een ongefilterd blond bier met een zurige, fruitige neus en smaak.

Label van Authentique Triple Een Authentique Triple is een donkerblond bier met een bittere, fruitige neus. Dit bier heeft een lichte, bittere smaak.

Label van Tongerlo Prior Een Tongerlo Prior is een blond bier met een bittere, kruidige neus. Dit bier heeft een zoetere smaak met een bittere afdronk.

Label van Gueuze Foudroyante Een Gueuze Foudroyante is een etiketbier van de Lindemans Gueuze. Dit bier heeft een fruitige, zurige neus en een fruitige, zurige smaak.

Label van Dark Old Strong Ale Vleteren Een Dark Old Strong Ale Vleteren is een donkerbruin bier met een stevige donkere neus. Dit bier heeft een sterke, donkere, zoetere neus.

Label van Blonde Old Strong Ale Antiek Een Blonde Old Strong Ale Antiek is een zeer donker blond bier, bijna amberkleurig. Het bier heeft een zurige, frisse neus en een zachte, zurige smaak met een zoetheid van de aanwezige cassonade.

Label van Maneblusser Een Maneblusser is een ongefilterd blond bier met een frisse citrusneus. Dit bier doet sterk denken aan een witbier waardoor de smaak de typische aroma's van citrusvruchten weergeeft.

Label van Struise Witte Een Struise Witte is een witbier met een frisse, fruitige citrusneus. Ook de smaak van het bier is zacht, en smaakt sterk door naar citrusvruchten.

Label van Brasserie de Bellevaux Black Een Brasserie de Bellevaux Black is een zwart⁄donkerbruin bier met een frisse, zurige neus. Dit bier heeft een frisse, gebrande smaak.

Label van Saison de Dottignies Een Saison de Dottignies is een ongefilterd donkerblond bier met een lichte, fruitige neus. De smaak is zacht en licht zurig.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop