Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Steenuilke Een Steenuilke is een troebel goudblond bier met een frisse, kruidige neus. Dit bier heeft een frisse, luchtige kruidensmaak met een droge afdronk.

Label van Hopus Een Hopus is een levendig, licht troebel blond bier wat zich manifesteert in openknallen van het flesje met ouderwetse stop. Dit biertje heeft een zoetere neus die zeer fris is en een zekere bitterheid heeft. In de mond proef je de bitterheid van de hop.

Label van Hector Tripel Een Hector Tripel is een donkerblond bier met een frisse, bittere neus. Dit bier heeft ook een frisse, bittere smaak.

Label van Urthel Hop­It Een Urthel Hop­It is een blond bier met een licht zoete, bittere neus. De smaak is zacht, bitter en hoppig.

Label van Noir de Dottignies Een Noir de Dottignies is een donkerbruin bier met een zurige, donkere neus. Dit bier heeft een gebrande, licht zurige smaak.

Label van Dulle Griet Een Dulle Griet is een bruin bier met een zurige neus waar er een zoete tint van suiker in zit. De smaak is zoet, zurig.

Label van Coffee Club Een Coffee Club is het vierde bier in de reeks van Black Damnation. Het is wederom een donkerbruin bier met een stroperig karakter. Het is een bier met een complexe neus. Het is rokerig, fruitig en donker. Dit bier heeft een zeer gebrande, donkere smaak.

Label van Adelardus Dubbel Een Adelardus Dubbel is een donkerbruin bier met een zoete, frisse, zurige neus. De smaak van het bier is fris zurig. Het doet denken aan rode vruchten.

Label van l′Amarante Een l′Amarante is een donkerblond peperbier. Het bier heeft een zeer frisse, fruitige neus en een bittere, lichte pepersmaak.

Label van Blanchette de Lorraine Een Blanchette de Lorraine is een witbier met een frisse citrusreuk. Dit bier heeft een lichte, citroensmaak waar je misschien mirabellen uit kunt filteren.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop