Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Authentique Blonde Een Authentique Blonde is een donkerblond bier met een zeer fruitige, kruidige, zoete neus. Het bier heeft een zoetere, kruidige smaak met een bittere afdronk.

Label van Witheer Een Witheer is een zeer licht troebel witbier. Het bier heeft een bittere neus en een zachte, licht bittere, kruidige smaak, in tegenstelling wat je anders zou verwachten van een witbier.

Label van Rogier Een Rogier is een troebel, donker amberkleurig bier met een frisse, licht bittere, zurige neus. Dit bier heeft een frisse, zoetere smaak. Het is wel een goede dorstlesser.

Label van Arend Blond Een Arend Blond is een donkerblond bier met een kruidige neus. Het bier heeft een zachte smaak die bitter is, en een licht gebrande toets heeft.

Label van Tempelier Een Tempelier is een helder amberkleurig bier met een bittere, licht zurige neus. De smaak is zacht, bitter en licht zurig.

Label van La Corne Een La Corne du Bois des Pendus is een licht troebel, blond bier met een frisse, bittere, hoppige neus. De smaak is licht, bitter, maar heeft weinig afdronk. Het bier wordt in een uniek glas geschonken, een variant op het Kwak­glas. Een voorbeeld is hier te vinden.

Label van Oude Geuze 3 Fonteinen Een Oude Geuze 3 Fonteinen van brouwerij 3 Fonteinen is een bijna oranjekleurig bier met een fruitige, zurige neus. Dit bier heeft een zurige aanzet, maar bij het juiste menu komt er een goede balans tussen zoet en zuur.

Label van Leffe Vieille Cuvée Een Leffe Vieille Cuvé is een donker amberkleurig bier met een fruitige neus. De smaak van dit bier is eerder zoetig met een droge afdronk.

Label van Queue de Charrue Een Queue de Charrue is een ploegsteert. Dat is ten eerste een Henegouwse gemeente, maar in biertermen is het een blond bier met een kruidige neus. De smaak is eveneens kruidig en licht bitter.

Label van Tournée Générale Een Tournée Générale is een amberkleurig bier naar het gelijknamige programma op Canvas. Dit bier heeft een kruidige neus en smaak.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop