Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Troubadour Magma Een Troubadour Magma is een amberkleurig bier met een zoete, licht zure neus. De smaak van dit bier is zacht, licht zurig, met een zoete toets erdoor verweven.

Label van 621 Een 621 is een bruin bier met een beige schuimkraag. In de neus kom je vooral donkere mouten tegen. In de mond is het bier scherp en zurig met een lichte brandsmaak.

Label van Arend Dubbel Een Arend Dubbel is een bruin bier met een fruitige, zoetige neus. De smaak van dit bier is gebrand en zoetig.

Label van La Saint­Monon Bière Ambrée Een La Saint­Monon Bière Ambrée is een troebel amberkleurig bier met een frisse, zurige neus. In de mond is het bier zacht met een zoete tint, maar in zijn geheel is de smaak eerder zurig.

Label van La Saint­Monon Spéciale Noël Een La Saint­Monon Spéciale Noël is een bruin bier met een zoete, kruidige neus. De smaak van het bier is zacht en zoet.

Label van Lamme Goedzak Een Lamme Goedzak is een troebel blond bier met een bittere neus. Dit bier smaakt zacht met een licht bittere hopsmaak.

Label van Authentique Ambrée Een Authentique Ambrée is een, hoe kan het ook anders, amberkleurig bier met een zoetige, zure neus en een zoetige, zure smaak.

Label van Wostyntje Een Wostyntje is een amberkleurig mosterdbier uit de streken van Torhout. Het bier heeft een zurige neus, waar je lichtjes de mosterdreuk in terugvindt. Het bier heeft een volle, zurige smaak.

Label van Black Mes Een Black Mes is het derde bier uit de reeks Black Damnation van de Struise Brouwers. Het is een donkerbruin, stroperig bier met een donkerbeige schuimkraag. De neus is donker en gebrande mouten. De smaak is donker, gebrand en zoetig zuur.

Label van Zeezuiper Een Zeezuiper is een blond bier met een kruidige, zurige neus. Dit bier heeft een fruitige moutsmaak.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop