Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Adriaen Brouwer Een Adriaen Brouwer is naast een Belgische Barokkeschilder ook een donkerbruin bier. Op het etiket staat Dark Gold, maar het is eerder roodbruin van kleur. Dit bier heeft een zurige neus met candijtinten. De smaak is eerder zoet, maar er zitten ook hinten van zurig in.

Label van Ichtegem′s Grand Cru Een Ichtegem′s Grand Cru is een bruin bier met een frisse, fruitige neus. Ook de smaak is fris en licht fruitig.

Label van Morpheus Tripel Een Morpheus Tripel is een troebel blond bier met een zwaar bittere neus. In de mond herken je een zware bittere moutsmaak.

Label van Morpheus Extra R.A. Een Morpheus Extra R.A. is een troebel blond bier met een fruitige, frisse bloemenreuk. De smaak is bitter, maar fruitig.

Label van Mug Een Mug is naast een soms ambetant diertje, ook nog een lekker troebel blond biertje. De drinkbare versie heeft een zoete, bittere neus en een zachte, licht bittere smaak.

Label van Floreffe Prima Melior Een Floreffe Prima Melior is een donkerbruine Floreffe met een zurige, fruitige neus. De smaak is fris en zoet, maar op de achtergrond blijf er een zurige smaak aanwezig.

Label van Keyte Oosténdse Dobbel­Tripel Een Keyte Oosténdse Dobbel­Tripel is een bruin bier met een rode gloed in. Het bier heeft een fruitige, zoetere neus met licht gebrande moutenreuk. In de mond is het zacht en licht zoet.

Label van La Féodale de La Roche Een La Féodale de La Roche is een troebel, licht amberkleurig bier met een zurige neus. De smaak is doordringend zurig, maar heeft wel een droge afdronk.

Label van Cuvée Ermesinde Een Cuvée Ermesinde is een mistig amberkleurig bier met een frisse, zurige neus. Het bier heeft een frisse, zwaar zurige smaak, met een zoete hint in de afdronk.

Label van Gensch Mannekes Pies Een Gensch Mannekes Pies is een troebel, helderblond bier. Het bier heeft een frisse citrusreuk en een citrussmaak. Het is een typisch witbier.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop