Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Arend Tripel Een Arend Tripel is een goudblond bier met een bittere neus. In de mond begint het bier bitter, maar de afdronk is eerder zoet.

Label van Deugniet Een Deugniet is een blond bier met een zoete kruidige neus. Ook de smaak is zeer kruidig.

Label van Cuvée du Tchesté Een Cuvée du Tchesté is een lichtbruin bier uit de streek van Neufchâteau. Het werd gebrouwen voor de confrerie du Tchesté. Dit bier heeft een zoete neus en een zachte, licht gebrande smaak.

Label van Cuerna Een Cuerna is een zeer donkerbruin bier met een frisse, kruidige doch donkere neus. De smaak is zoet en kruidig. De afdronk is eerder gebrand van smaak. Cuerna is een van de oudste namen van het huidige Kuurne.

Label van Drossaard Een Drossaard is een amberkleurig bier met een sterke, fruitige/zurige neus. In de mond is het bier zwaar en zurig.

Label van Ename Cuvee 974 Een Ename Cuvee 974 is een donker amberkleurig bier. De kleur zou zelfs koperkleurig durven zijn. Dit bier heeft een zoete, zurige neus en een zoete, zurige smaak.

Label van Anker Boscoulis Een Anker Boscoulis is een roodkleurig bier. Niet in de laatste plaats omdat het een fruitbier is. Omdat dit bier gebrouwen is met vruchtensappen heeft het dan ook een bosvruchtenreuk. Ook de smaak is zoet en zurig van de bosvruchten.

Label van Grottenbier Een Grottenbier is een bruin bier met een frisse, zurige neus met carameltinten. Dit bier heeft een zachte, gebrande, licht bittere smaak met een zoetere afdronk.

Label van Saint-Monon Bruin Een Saint-Monon Bruin is een bruin bier met een lichte, zoete neus. Dit bier heeft een fris, zurig begin waarna de afdronk eerder zoet is.

Label van L′Aurore de la Salm Een L′Aurore de la Salm is een bruin bier met een fruitig neus en een zachte, zoete smaak. Dit bier komt uit, hoe kan het ook anders, Vielsalm.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop