Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŽ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Label van Wevelgemse Tripel Een Wevelgemse Tripel is een donkerblond, troebel bier dat hergist op fles, en minstens 5 jaar na botteldatum houdbaar is. Dit bier heeft een frisse, kruidige, moutige neus. In de mond is het bier vol en bitter.

Label van Bink Bloesem Een Bink Bloesem is een speciaal biertje van brouwerij Kerkom. In het bier is er perenstroop en honing verwerkt uit Haspengouw. De ingrediŽnten komen zeker terug in het bier. Zowel qua neus als smaak vindt men de perenstroop terug. In de smaak vind je ook de honing terug, en toch heeft het bier een zurige afdronk.
Deze editie van Bink Bloesem werd dan ook nog eens opgedragen aan de televisiereeks Katarakt.

Label van Special De Ryck Een Special De Ryck is een amberbier van het type Special Belge. Deze Special heeft een frisse, bittere neus. De smaak is fris, licht bitter met een zurige afdronk.

Label van Li Berwette Een Li Berwette is een donker amberkleurig bier met een frisse, kruidige neus. In de mond is het bier fruitig, zoetig. De afdronk is licht zurig, bitter.

Label van Modeste Tripel Een Modeste Tripel is een troebel blond bier. De lichte, bittere neus en de smaak die eerst zoet begint, en daarna eindigt in een frisse, zachte bitterheid, zorgen dat het een aangenaam biertje is om te drinken.

Label van Oerbier Special Reserva Een Oerbier Special Reserva is een zeer zwaar Oerbier (bruin) van 13% alcohol.Deze versie, gebrouwen in 2008, werd op eiken vaten gerijpt. Dit bier heeft een fruitige neus, wat doet denken aan kersen. In de mond is het bier fruitig, doet terug denken aan kersen. Het bier heeft een complexe smaak, is zwaar en klevend.

Label van Urthel Saisonnière Een Urthel Saisonnière is een licht troebel, blond bier met een frisse, bittere neus. De smaak van het bier is licht, fris en bitter.

Label van Oesterstout Een Oesterstout is een donkerbruin stoutbier met een frisse, licht zurige neus. De smaak is zacht en zeer licht bitter. Tijdens het brouwproces wordt de wort over oesterschelpen gepompt.

Label van Super 64 Een Super 64 is een amberkleurig bier uit Silly. Dit bier heeft een frisse, licht zurige neus en een frisse, lichte, zurige smaak.

Label van Tonneke Een Tonneke is eveneens een amberkleurig bier met een kruidige, zoet/zure neus. De smaak is zacht en eerder zoet.

Pagina [1] ... [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop