Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Brunehaut Witbier Een Brunehaut Witbier is een troebel blond bier met de typische citrusreuk. En hoewel het bier er niet echt uit ziet als een "wit" bier, is ook de smaak de typische citrussmaak.

Label van Brunehaut Blond Een Brunehaut Blond is eveneens een troebel blond bier, maar dan wel met een zoete, fruitige neus. De smaak begint zoet. Vol in de mond proef je dan ergens een gebrande smaak, en een licht zoete tint.

Label van Bière du Mont Saint-Aubert Tripel Een Bière du Mont Saint-Aubert Tripel is een mond vol voor een troebel, goudblond bier met een frisse, bittere neus. Dit bier heeft een bittere, kruidige smaak.

Label van Bière du Boucanier Dark-Ale Een Bière du Boucanier Dark-Ale is een bruin bier met een licht gebrande en een licht zurige neus. Ook de smaak is licht zurig.

Label van Augustijn Donker Een Augustijn Donker is een donker roodbruin bier met een licht zoete neus. De smaak is eveneens licht zoet.

Label van Augustijn Blond Een Augustijn Blond is een donkerblond, tot licht amberkleurig bier met een licht zoete neus. De smaak van dit bier is scherp, licht zoet en bitter.

Label van Affligem Christmas Een Affligem Christmas is een lichtbruin Kerstbier afkomstig uit Affligem. Dit bier met een zurige neus, heeft een bittere, zure smaak.

Label van Abdij van St Martin Blond Een Abdij van St Martin Blond is een troebel donkerblond bier met een frisse, fruitige neus. Dit blondje heeft een zachte smaak.

Label van Abdij van Saint-Martin Bruin Een Abdij van Saint-Martin Bruin is het bruine bier van de Abdij van Saint-Martin. Het bier heeft een gebrande moutenneus. Ook in de mond is het bier gebrand, met een licht zoete ondertoon.

Label van Abbaye des Rocs Blond Een Abbaye des Rocs Blond is een levendig bier dat hergist wordt op fles, en dat laat zich bij het openen van de fles wel voelen. Dit bier heeft een frisse, fruitige neus en een frisse, zoetere smaak.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop