Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Ne Kopstoot Een Ne Kopstoot is een geslaagde combinatie van bier met jenever. Dit troebel blond biertje heeft een frisse, fruitige neus van graanjenever. Het bier heeft een volle, zachte, licht zoete smaak die achter in de mond nogal scherp is.

Label van Vicardin Tripel–Gueuze Een Vicardin Tripel–Gueuze is een troebel blond bier op basis van gueuze. Deze mix heeft een, fruitige neus die doet denken aan grenadine. Dit bier heeft een zachte, licht zurige, fruitige smaak.

Label van Brice Een Brice is een blond bier van een duo bieren, enerzijds de Brice, een blond bier en anderzijds de Joup, een bruin bier. Dit blonde exemplaar heeft een frisse, zeer uitgesproken citrusgeur. In de mond is het bier zacht, met een lichte citrussmaak.

Label van Joup Een Joup is dus de bruine telg. Dit bruin bier heeft een zurige neus. De smaak van dit bier begint zacht, vooraan in de mond. Maar achteraan wordt het scherper, en zuriger.

Label van De Graal Blond Een De Graal Blond is de gewone blonde versie van de reeks De Graal-bieren. Evenals de zoetere neus van dit bier, is ook de smaak zoet, maar wel zacht.

Label van Jessenhofke Een Jessenhofke is een goudblond biertje met een kruidige, licht bittere neus. De smaak is het evenbeeld van de neus. Deze begint zacht en kruidig, om te eindigen in een frisse, licht bittere afdronk.

Label van Koriala Een Koriala is een goudblond bier met een zoete, kruidige neus. De smaak van dit blondje is zacht, licht bitter, met een stroperig gevoel in de mond.

Label van Johannes Een Johannes is een troebel blond, Gents stadsbier van hoge gisting. Dit bier heeft een hoppige neus. De smaak is lekker bitter, en fris.

Label van Triple Moine Een Triple Moine zat in een fles van 75cl, en de eerste twee glazen toonden een helder blond bier. Het derde glas was troebel blond wegens de losgekomen gisting. Dit bier heeft een bittere hopneus, met een bittere smaak die een rijk aroma meebrengt.

Label van Captain Cooker Een Captain Cooker is een amberkleurig bier met een frisse, fruitige neus. In de mond is dit bier fris en licht zurig.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop