Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Loterbol Blond Een Loterbol Blond is een troebel blond bier met een frisse, fruitige, zurige neus. De smaak van het bier is fris, bitter, en lichtjes zurig.

Label van Loterbol Bruin Een Loterbol Bruin is een donkerbruin bier met een fruitige, zoete, zure neus. De smaak is eveneens zurig.

Label van Omer Een Omer is een helderblond bier met een frisse, fruitige neus. Dit hogegistingsbier heeft een frisse, fruitige smaak.

Label van Vicaris Generaal Een Vicaris Generaal is een bruin bier met een gebrande neus. Deze aanvoerder heeft een zurig begin in de mond. De smaak is die van gebrande mouten, en de afdronk is licht.

Label van Brunehaut Tradition Een Brunehaut Tradition is een donker amberkleurig bier met een licht gebrande neus, die kruidig zoet aandoet. De smaak volgt volledig de neus met zijn zachte, kruidige boeket.

Label van Gageleer Een Gageleer is een blond bier met een kruidige, zoete neus. De smaak is heel apart en verrassend vernieuwend. De aanzet is zoet en kruidig. Vol in de mond smaakt het bitter, maar zeer kruidig. Het kruid die daarvoor verantwoordelijk is, is de Gagel. Het bier heeft een langere afdronk.

Label van Sara Een Sara is een donkerbruin bier met een fruitige, kruidige caramelneus. Deze brunette heeft een kruidige, zurige smaak met een gebrande afdronk.

Label van Tripel Klok Een Tripel Klok is een troebel donkerblond biertje met een zurige neus. Waar we bij een blond bier eerder een zoete of bittere smaak verwachten, heeft deze klepper een scherp zurige smaak.

Label van Balthazar Een Balthazar is het derde bier van de reeks bieren van de 3 wijzen. Deze hoogheid is een donkerbruin bier met een zurige neus. Zo ook is de smaak zurig, maar ook fruitig.

Label van Festina Lente Een Festina Lente is een bruin bier met een zoete, fruitige neus. De smaak is eerde licht zurig. Dit bier heeft niets met een horlogemerk of een dopingsgezinde wielerploeg te maken, maar alles met de Latijnse spreuk "Festina Lente". Ook heeft dit bier niks met de lente te maken, maar met de vertaling: "Haast je langzaam". Een perfecte leuze om alle bieren te proeven die op deze website terug te vinden zijn.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop