Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Abbaye du Val-Dieu Bière de Noël Een Abbaye du Val-Dieu Bière de Noël is een goudblond Kerstbier met een kruidige, bittere neus. De smaak van dit winterbier is zacht, zoet en met een licht bittere toets.

Label van Abbaye du Val-Dieu Triple Een Abbaye du Val-Dieu Triple is eveneens een blonde Val-Dieu met een hoppige neus. Bij dit bier is de smaak bitter, die in de mond blijft kleven. De afdronk is lichter.

Label van Bière de Miel Een Bière de Miel is een troebel blond biertje met een stevige moutreuk. Dit honingbiertje heeft een bittere smaak met een bittere, zoete afdronk.

Label van Brugse Bok Een Brugse Bok is een bruin bier met een beige schuimkraag. Dit lid van Brugse Zotten heeft een frisse, kruidige neus. Het bier heeft wel een complexe smaak. De smaak begint lichtjes zurig, daarna wordt de smaak eerder zoet om af te sluiten in een zoete afdronk.

Label van DK Gusto 1833 Een DK Gusto 1833 is een goudblond bier met een frisse zoete neus. Dit bier (dat enkel in flessen van 75cl te verkrijgen is) heeft een zoete smaak, die een gebruik van citrusvruchten verraadt.

Label van Ezel Bruin Een Ezel Bruin is een bruine Ezel. Hoewel de kleur eerder amber lijkt zal dit dus een bruin bier zijn. De neus van het bier is zurig, en de smaak zacht, licht zoet.

Label van Saison Regal Een Saison Regal is een amberkleurig saisonbier met een lichte, zurige neus. De smaak is, typisch voor saisonbieren, licht, licht zurig en met een zoete tint.

Label van Sezoens Blond Een Sezoens Blond is een helder, lichtblond bier met een bittere neus. De smaak van het bier is kruidig.

Label van Slaghmuylder′s Kerstbier Een Slaghmuylder′s Kerstbier is een helderblond Kerstbier met een frisse, bittere neus. Deze Kerstklassieker heeft een frisse, bittere smaak.

Label van Villers Trippel Een Villers Trippel is een blond bier met een bittere neus. Deze trip(p)el heeft een zachte, bittere smaak.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop