Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Forestinne Primoria Een Forestinne Primoria is een donkerblond bier met een frisse, bittere neus. Dit bier heeft een zachte, licht bittere ondertoon op een licht zurige smaak.

Label van Forestinne Mysteria Een Forestinne Mysteria is een goudblond bier met een frisse, zurige neus. Deze Forestinne heeft een lichte smaak die zurig is.

Label van Leffe Kerstbier Een Leffe Kerstbier is een donker amberkleurige Leffe met een lichte, kruidige neus. Dit Kerstbier heeft een lichte, frisse, licht kruidige smaak.

Label van De Liter Van Pallieter Tripel Een De Liter Van Pallieter Tripel is een koperkleurig blond bier met een frisse, bittere neus. Er zit nogal veel nagisting in de fles, waardoor er gist kan meekomen in het glas. Het bier heeft een bittere smaak die vol in de mond ligt, maar de afdronk is zeer droog.

Label van La Vieille Salme Een La Vieille Salme is een blond biertje met een frisse, bittere neus. De smaak van dit bier is zoet, met een bittere ondertoon. De afdronk is eerder zoet.

Label van Givrée Frasnoise Een Givrée Frasnoise is een troebel, donkerblond bier met een frisse, bittere neus. Dit bier heeft een zachte, bittere smaak met weinig afdronk.

Label van La Divine Een La Divine is een amberkleurig biertje met een zeer lichte schuimkraag. Het bier heeft een zoete neus met een smaak die zoet aanloopt, maar vol in de mond toch zurig is.

Label van Nostradamus Een Nostradamus is een roodbruin bier met een donkere neus als gebrande mouten. Verrassend is de smaak van het bier fruitig, lichtjes zurig.

Label van Katje Special Een Katje Special is een donker amberkleurig biertje met een fruitige, zurige neus. Dit biertje heeft een vlakke, zoete smaak.

Label van St. Firminus Bruin Een St. Firminus Bruin is een bruin bier met een zoete neus. Dit bier is zacht, zoet en fruitig van smaak.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop