Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Bon Secours Myrtille Een Bon Secours Myrtille is een fruitbier van Bon Secours met een roze/rode kleur en een roze kraag. Dit biertje heeft een sterke bosbessenneus. De smaak is zacht, licht zoet zoals de bosbessen erin verwerkt, en heeft een korte, droge afdronk.

Label van La Cré Tonnerre Een La Cré Tonnerre is een blond bier met een bittere neus. Net als een gewone pils. Dit bier heeft een bittere smaak, maar de zoetere afdronk verraadt toch dat er rum aanwezig is.

Label van Sint Gummarus Dubbel Een Sint Gummarus Dubbel is een donker roodbruin bier met een zurige neus. De smaak van dit bier is zacht zurig.

Label van Sint Gummarus Tripel Een Sint Gummarus Tripel is een goudblonde Sint Gummarus met een frisse, fruitige neus. De smaak van dit bier begint zacht. Daarna wordt de smaak scherper, fruitiger. De afdronk is zacht.

Label van Valeir Donker Een Valeir Donker is een bruin bier met een fruitige neus. Dit bier heeft een lichte, zoete, fruitige smaak.

Label van Valeir Extra Een Valeir Extra is een goudblonde Valeir met een fruitige neus. De smaak van het bier is zacht en fruitig.

Label van Villers Oud Een Villers Oud is een roodbruin bier met een fruitige, zurige neus. De smaak van dit bier is zacht, fruitig, en licht zurig.

Label van Bon Homme Een Bon Homme is een bruin bier met een zurige neus en smaak. Het onderschrift op het etiket luidt: "Onvoorstelbaar".

Label van Femme Fatale Een Femme Fatale is een troebel, amberkleurig bier met een bittere neus. Dit bier, met onderschrift: "Onweerstaanbaar", heeft een bitterzoete smaak.

Label van Vlasbier Een Vlasbier is een goudblond bier met een zeer koppige neus. Hij doet denken aan een pils. De smaak is licht en hoppig.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop