Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van De Graal Dubbel Een De Graal Dubbel is een lichtbruin bier met een zoetzure neus. Dit bier heeft een lichte, zurige smaak.

Label van De Graal Slock Een De Graal Slock is een troebel amberkleurig bier. Dit bier, dat een kruidige neus heeft, smaakt fris, scherp en zurig.

Label van De Graal Speciale Een De Graal Speciale is een donkerbruin bier met een beige schuimkraag. Het bier heeft een zurige neus. Koud heeft dit bier een zachte, gebrande moutsmaak. Als het bier warmer wordt, wordt de smaak zuriger. Het is dus kiezen hoe vlug je het bier opdrinkt, naargelang je smaak.

Label van De Graal Tripel Een De Graal Tripel is een helderblonde De Graal met een bittere neus. In de mond is het bier fris, lichtjes bitter, en het heeft weinig afdronk.

Label van Lichtervelds Blond Een Lichtervelds Blond is een goudblond biertje, afkomstig van de Dolle Brouwers te Esen. Deze blondine heeft een frisse, bittere neus en een bittere voorsmaak. Daarna wordt de smaak eerder kruidig.

Label van ′n Maurootje ′n Maurootje is een troebel, donkerblond bier met een bittere hopneus. Ook de smaak is bitter, met een ondertoon van zoetigheid erin verweven.

Label van Podge Belgian Imperial Stout Een Podge Belgian Imperial Stout is een zwart / donkerrood bier met een neus van gebrande mouten. Zoals een stout het betaamt is ook de smaak gebrand, en lichtjes zoet.

Label van Vichtenaar Een Vichtenaar is een roodbruin biertje uit het West-Vlaamse Vichte met een zurige neus. De smaak is eveneens zurig.

Label van Winterkoninkske Een Winterkoninkske is een donkerbruin biertje met een gebrande, zurige neus. Het bier heeft een lichte, licht zoete smaak, met een lichte, gebrande afdronk.

Label van Adelardus Tripel Een Adelardus Tripel is een donkerblond, licht troebel bier met een stevige kraag. Het bier heeft een kruidige neus, en een zoete kandijsmaak, met een licht bittere ondertoon.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop