Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Gouyasse Een Gouyasse is een troebel blond bier met een bittere neus. Dit bier heeft een frisse, bittere smaak.

Label van De Graal Gember Een De Graal Gember is een blond biertje met een frisse, fruitige neus. Het bier heeft een frisse, zurige smaak.

Label van Triverius Een Triverius is een goudblond bier met een zoete neus en een vleugje bitterheid. In de mond is het bier fruitig, met een lichte zoetigheid.

Label van Urchon Een Urchon is een buine egel. Zowel de neus als de smaak zijn zoet.

Label van Beersel Een Beersel is een blond biertje met een zoete, frisse neus. In de mond is het bier eerst bitter, met later een zoete smaak.

Label van Beersel Lager Een Beersel Lager is een Beersel van lage gisting. Het is een licht troebel, goudblond bier met een bittere neus. Ook de smaak is bitter.

Label van bokkereyer Een Bokkereyer is een amberkleurig bier met een fruitige neus. Het bier heeft een licht zurige smaak met een zachte, zoete afdronk.

Label van Braven Apostel Tripel Een Braven Apostel Tripel is een troebel blond bier met een bittere neus. Dit bier heeft in de mond een zacht begin, een scherp bittere smaak. De afdronk is kruidig.

Label van Brigand Indian Pale Ale Een Brigand Indian Pale Ale is een helder amberkleurig bier met een frisse, zurige neus. Het bier heeft een lichte, zurige smaak.

Label van De Eycken Balthazar Een De Eycken Balthazar is een donkerbruin bier met een lichte zoete neus. Het bier heeft een zachte, licht zoete smaak met zurige tinten.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop