Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Kerasus Een Kerasus is een helderrood bier met een frisse kersenreuk. Je proeft de kersen die een licht zurige smaak geven aan dit bier.

Label van Lex′ke Een Lex′ke is een troebel blond bier met een zoete, fruitige neus. Dit bier heeft een scherp bittere smaak. Het is een goede dorstlesser.

Label van Melchior Een Melchior is een troebel blond bier met een frisse, zurige neus. Het bier heeft een zurige, misterieuze smaak met zachte afdronk.

Label van Valeir Divers Een Valeir Divers is eveneens een troebel blond bier met een frisse, bittere neus. Dit bier heeft een zachte, licht zoete smaak met een bittere toets er tussen verweven.

Label van Gouden Carolus Christmas Een Gouden Carolus Christmas is een bruin kerstbiertje met een donkere dropneus. Het bier heeft een zachte, licht zoete smaak met weinig afdronk.

Label van Gouden Carolus Hopsinjoor Een Gouden Carolus Hopsinjoor is een verwijzing naar een grote pop (opsinjoor) te Mechelen. In biervorm is het een troebel blonde variant met een frisse (h)opneus. Het bier heeft een frisse, bittere (h)opsmaak.

Label van Margriet Een Margriet is een troebel blond bier met een frisse, fruitige citrusreuk. Ook de smaak is die van citrusvruchten. De afdronk is licht.

Label van Goliath Christmas Een Goliath Christmas is een bruin Kerstbier met een fruitige neus. Het bier bier heeft een zachte, fruitige smaak.

Label van Gouyasse Tripel Een Gouyasse Tripel is een troebel goudblond bier met een frisse, moutige neus. Het bier heeft een zachte, bittere smaak.

Label van Saison Voisin Een Saison Voisin is een amberkleurig biertje met een zoete neus. Het bier heeft een zachte, zoete smaak. Het is een bier met weinig afdronk.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop