Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Label van Serafijn Grand Cru Een Serafijn Grand Cru is een goudblond bier met een fruitige, frisse neus. Ook de smaak is zeer fruitig.

Label van Serafijn Tripel Een Serafijn Tripel is eveneens een blond bier met een frisse neus. Dit bier heeft een zachte, licht bittere smaak.

Label van St. Firminus Blond Een St. Firminus Blond is een goudblond bier met een bittere hopneus. De smaak is zacht en licht bitter.

Label van Straffe Hendrik Tripel Een Straffe Hendrik Tripel is eigenlijk de Straffe Hendrik Blond van vroeger. Door de vercommercialisering van het bier (om het meer gedronken te krijgen) werd de oorspronkelijke Straffe Hendrik verlaagd in alcoholgehalte. Nu is de "echte" dus terug. En het is een goudblond bier met een bittere hopneus. Ook de smaak is terug bitter.

Label van Vapeur Légère Vanille Een Vapeur Légère Vanille is een goudblond biertje met een frisse, fruitige, bittere neus. Het bier heeft een zachte, bittere smaak, met een korte afdronk. De vanilletoetsen zijn heel subtiel aanwezig.

Label van Vapeur en Folie Een Vapeur en Folie is een troebel blond bier met een zachte, fruitige neus. In de mond heeft het bier een lichte, fruitige smaak.

Label van Double Enghien Brune Een Double Enghien Brune is een lichtbruin, zelfs eerder donker amberkleurig bier. Het heeft een lichte en fruitige neus met een zurige, licht fruitige smaak.

Label van Guldenberg Een Guldenberg is een goudblond bier met een frisse, zoete neus. De smaak is echter zurig, met een bittere afdronk.

Label van Père Noël Een Père Noël is een goudblond kerstbier met een fruitige neus. Het bier heeft een fruitige, bitter zure smaak.

Label van Cochonnette Een Cochonnette is een amberkleurig bier met een zware, zurige neus. Dit biertje heeft een sterke, zoete smaak.

Pagina [1] ... [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop