Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home

Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Hellekapelle Een Hellekapelle is een blond bier dat hergist wordt in de fles. Het bier heeft een bittere neus. De smaak is ook bitter. Daar het bier helemaal niet zwaar is, slechts 5%, is het een zeer goede dorstlesser, en een aangename vervanger voor de gewone pils.

Label van Anker-Bok Herfst Een Anker-Bok Herfst is een bruin biertje met een zurige neus. Ook de smaak is zurig, maar zeker dorstlessend. Een aangenaam biertje om de herfst mee in te zetten.

Label van Artevelde Een Artevelde is een amberkleurig biertje met een bittere neus. De smaak is niet zo uitgesproken, en eerder zurig.

Label van Double Bie Een Double Bie is een donkerbruin bier met beige schuimkraag van brouwerij De Bie. Het bier heeft een donkere neus, vol gebrande mouten, en een zurige tint. De smaak is eerder zoet. Je proeft zowaar honing.

Label van Duivels Bier Een Duivels Bier lijkt in eerste instantie een bruine variant van de blonde Duvel. Niets is minder waar. Dit bier wordt gebrouwen door brouwerij Boon, en niet door Duvel Moortgat. Het bier heeft een zoetere neus. De smaak verraadt het gebruik van kandij.

Label van Gaspar Een Gaspar is een troebel, donkerblond bier die verwijst naar één van de drie wijzen. Deze wijze heeft een bittere hopneus met een zachte, bittere smaak.

Label van Keizer Karel Goudblond Een Keizer Karel Goudblond is een zeer helder, lichtblond bier. Deze Keizer heeft een frisse hopneus. In de mond is het bier zeer licht, met een bittere moutsmaak.

Label van Mars Een Mars is niet alleen een planeet, maar ook een speciaalbier van brouwerij Contreras. Het bier is amberkleurig, en heeft een fruitige neus. De smaak is zachtjes zoet, met een licht zurige ondertoon.

Label van Serafijn Blond Een Serafijn Blond is een goudblonde Serafijn. Dit gerstennat heeft een frisse, licht bittere neus. De smaak is bitter, met een zoete toets.

Label van Serafijn Celtic Angel Een Serafijn Celtic Angel is een amberkleurige Serafijn. Dit bier heeft een frisse, bittere neus met een sterke, bittere smaak. De afdronk is zeer droog en kort.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug

Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop