Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Equinox Een Equinox is een bruin bier. Het bier heeft een fruitige neus en een gebrande smaak.
Equinox is eigenlijk het tijdstip wanneer de zon loodrecht op de evenaar staat. Daardoor duurt op dat moment de nacht even lang als de dag. Zo'n moment krijgen we 2x per jaar. 1x in de lente en 1x in de herfst.

Label van Abdij Dendermonde Tripel Een Abdij Dendermonde Tripel is een donkerblond bier. De kleur gaat zelfs tot licht koper. Eens uitgeschonken komen bittere aroma's je tegemoet. Bij het opdrinken komt een frisse, bittere smaak vrij.

Label van Tournay Noire Een Tournay Noire, hoe kan het ook anders, is een donkerbruin bier. In het glas heeft het bier een zoete, zurige neus. In de mond heeft het bier een zachte, zoete smaak, met een zurige afdronk.

Label van Scotch Silly Een Scotch Silly is een donker amber tot licht bruin bier. Het bier heeft een frisse, zurige neus. De smaak is eerder zurig.

Label van Stouterik Een Stouterik is iemand die niet al te braaf is. In de bierwereld is een Stouterik een donkerbruin bier met een fruitige, zurige neus. De smaak is donker en zurig. Zoals een stout moet smaken.

Label van Double Enghien Blonde Een Double Enghien Blonde is een helderblond bier met een bittere neus. Het bier heeft een frisse, bittere smaak.

Label van Kastaar Een Kastaar is een troebel blond biertje. Het bier heeft een bittere, kruidige neus. In de mond is het bier licht en zoet, met een licht bittere afdronk.

Label van Gruut Amber Ale Een Gruut Amber Ale is een amberkleurig bier met een stevig zoete, zurige neus. De smaak is licht en moutig, met misschien ook een vleugje zurig.

Label van Tournay Een Tournay is een troebel blond bier van Tournay (Doornik). Het bier heeft een licht bittere neus en ook de smaak is zacht, bitter en fruitig.

Label van Gruut Wit Beer Een Gruut Wit Beer is een witbier met een geur van citrusvruchten. Het bier heeft een milde citroensmaak.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop