Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŽ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Grimbergen Goud Een Grimbergen Goud is een zoveelste variant binnen het Grimbergen-team. Zoals de naam doet vermoeden is dit bier helder goudblond. Het bier heeft een heel licht bittere neus, en de smaak is fris, en het proeft heel licht. In de mond proeft men een lichte bitterheid, maar de afdronk is eerder stevig. Het is wel een aangename compagnon tussen de rest.

Label van Witkap-Pater Dubbel Een Witkap-Pater Dubbel is een bruine Witkap. Dit bier heeft een fruitige, licht zure neus en de smaak is eveneens licht zurig, maar fris.

Label van Stille Nacht Een Stille Nacht is een licht amberkleurig biertje, afkomstig van de Dolle Brouwers uit Esen. Het is een biertje met een bittere neus, en met een bittere, donker zoete smaak.

Label van Urthel Hibernus Quentum Een Urthel Hibernus Quentum is een tripel met een goudblonde kleur. Dit misschien in tegenstelling tot de term hibernus (de winter aangaande), waarvan je dan kunt denken dat het een donker bier is. Het bier proeft bitter, en is daardoor zeer fris van smaak. Men ruikt ook vooral de bittere hop die fris doorkomt.

Label van Andreas Dubbel Bruin Een Andreas Dubbel Bruin is de bruine Andreas die gebrouwen wordt voor de paters van Zevenkerke. Het bier heeft een fruitige neus en een fruitige, zurige smaak.

Label van Tournay de NoŽl Een Tournay de NoŽl is het Kerstbier van Brasserie de Cazeau. Het is een donkerbruin bier met een beige schuimkraag. Het bier heeft een frisse neus en een frisse, lichte, zoete smaak.

Label van Zinne Bir Een Zinne Bir is een troebel blond bier met een lichte, bittere neus. De smaak is zacht, maar toch bitter. Een goede dorstlesser, zeker gezien het alcoholgehalte van 5,5%.

Label van PŤre Damien Een PŤre Damien is een helder blond bier ter nagedachtenis van Pater Damiaan. Het bier heeft een fruitige, bittere neus en een frisse, neutrale smaak. Misschien is het een remedie tegen melaatsheid? Nu ja, baat het niet, dan schaadt het niet.

Label van Silly Saison Een Silly Saison is een lichtbruin bier met een fruitige, zoete neus. Het bier heeft een zurige smaak.

Label van Serafijn Kerstlicht Een Serafijn Kerstlicht is een donkerblond Kerstbier van microbrouwerij Achilles. Het bier heeft een zoete, fruitige neus en een zoete smaak met licht bittere ondertoon.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop