Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Steenbrugge Tripel Blond Een Steenbrugge Tripel Blond is een blond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Het bier heeft een zoete neus met een licht bittere tint. In de mond komt er vooral het zoete naar boven, maar daar ergens achter zit er een bittere toets.

Label van Dikke Mathile Een Dikke Mathile is een amberkleurig biertje met een bittere neus. In de mond is het bier lichtjes zuur, met een zoete tint. Op het etiket pronkt Dikke Mathile. Wie haar in het "echt" wilt bewonderen, moet zich naar Oostende begeven.

Label van Witkap-Pater Tripel Een Witkap-Pater Tripel is zoals alle tripels een blond bier met een hoger alcohol volume dan de "gewone" blonde. Dit bier heeft een zoete neus evenals de smaak.

Label van Pee Klak Een Pee Klak is een goudblond biertje met een frisse, licht bittere neus. In de mond is het bier licht bitter, met een droge afdronk.

Label van Ambiorix Dubbel Een Ambiorix Dubbel is een bruin bier met een zurige, fruitige neus. De smaak is eveneens zurig en fruitig.

Label van Reinaert Een Reinaert is een amberkleurig biertje met 7% alcohol volume. Het bier heeft een frisse, bittere neus. Bij het drinken ervaren we een licht zoete smaak, maar het bier heeft weinig afdronk.

Label van Reinaert Grand Cru Een Reinaert Grand Cru is een bruine variant die dicht aan het donkerrood grenst. Het bier heeft een fruitige, gebrande neus en in de mond proef je ook de gebrande mouten, die toch een licht zoete smaak aanvoeren.

Label van Reinaert Tripel Een Reinaert Tripel is een blonde variant van de Reinaerts. Het bier heeft een frisse, licht bittere neus. De smaak is lichtjes zoet.

Label van Block Special Een Block Special is een amberkleurig biertje met een frisse, licht bittere neus. De smaak is eerder zoet, maar toch zit er een tint zuur in.

Label van Felix Speciaal Oudenaards Een Felix Speciaal Oudenaards is een donkerbruin biertje met een fruitige, zurige neus. De smaak is ook eerder zurig te noemen.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop