Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Blonde Bie Een Blonde Bie is een blond biertje van brouwerij De Bie. Het bier heeft een licht zoete neus. De smaak is zoet, tot licht bitter.

Label van Houten Kop Een Houten Kop is een amberkleurig biertje met een zurig, zoetige neus. In de mond is het bier zacht, met een licht zoete smaak.

Label van Lamoral Tripel Een Lamoral Tripel is een helder, donkerblond biertje. Het bier heeft een frisse, licht bittere hopneus. Het is er eentje met een lichte smaak, met zeer weinig afdronk.

Label van Keyte Een Keyte is een blond biertje van brouwerij Strubbe gemaakt voor Oostende. Het bier heeft, zoals een blond bier hoort te zijn, een bittere neus, met een frisse hopsmaak. Het bier heeft een zeer schuimende kraag.

Label van Ter Dolen Tripel Een Ter Dolen Tripel is een blond abdijbier met een fruitige, zoete neus. In de mond is het bier zeer fruitig, met een zachte, licht zoete toets.

Label van Lucifer Een Lucifer is een blond bier met een licht bittere neus. De smaak is fris en zeer licht bitter. De afdronk is eerder zoet.

Label van Stoute Bie Een Stoute Bie is nog een biertje van Brouwerij de Bie. Elk bier heeft zo zijn eigen naam en bijpassend etiket. Dit exemplaar is donkerbruin met een donkerbeige kraag. Het bier heeft een fruitige neus die zuur en zoet complex mengt. De smaak is eerder zacht en zoet.

Label van Plokkersbier Een Plokkersbier is een licht amberkleurig biertje met een zachte, fruitige neus. Het bier heeft een zachte, kruidige smaak, die licht bitter afdrinkt.

Label van Helleketelbier Een Helleketelbier is nog een amberkleurig biertje met een zurige neus en smaak.

Label van Riebedebie Een Riebedebie is voor de verandering een donker amberkleurig bier met een zoete neus. Dit bier heeft een zoetige, kruidige smaak.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop