Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Taras Boulba Een Taras Boulba heeft een heel leuk etiket. We zien een boze circusdirecteur links met een vat boven zijn hoofd, en zijn zoon angstig rechts van hem op de grond. Taras Boulba zegt: "Smeirlap!". Rechts onderaan staat in het venstertje: "Awel merci! Taras Boulba es roezeg van kolaire! Zanne zaune es mi een wolline getraut!"
Vertaald geeft dit: " Smeerlap! Krijg nu wat! Taras Boulba is rood van woede! Zijn zoon is met een Waalse getrouwd!"
Het bier zelf is troebel blond. Het bier heeft een frisse hopreuk. De smaak is eerder bitter, maar wel met een fris karakter. De afdronk is eerder licht.

Label van XX Bitter Een XX Bitter is zoals het klinkt, toch wel een van de bitterste bieren die ik geproefd heb. In het glas is het bier blond, met een hoppige neus.

Label van Bink Blond Een Bink Blond is vreemd genoeg een blond bier met een frisse, bittere neus. Het bier heeft een droge, licht bittere smaak, met weinig afdronk.

Label van Uitzet 1730 Een Uitzet 1730 is een levende Wetterse Tripel. Het bier is lichtblond van kleur met een frisse neus. De smaak is eerder bitter met een licht zoete afdronk.

Label van Satan Gold Een Satan Gold is de tweede soort van Satanbieren. Dit is de donkerblonde variant. Dit bier heeft een bittere neus met een licht zoete smaak, die een ondertoon heeft van de bittere hop die er in verwerkt is.

Label van La Guillotine Een La Guillotine is een helder blond bier uit dezelfde stal als de Delirium. Het zoete bier zit in hetzelfde geverfde flesje. In het glas heeft het bier een bittere, doch fruitige neus.

Label van Altitude 6 Een Altitude 6 is een goudblond bier met een frisse, bittere neus. In de mond is het bier licht zoet en zacht.

Label van Vondel Een Vondel is een bruin bier met een beige schuimkraag. Het bier heeft een zurige neus met een zurige smaak. Het bier heeft wel een zoete afdronk.

Label van Urthel Parlus Magnificum Een Urthel Parlus Magnificum is een donker roodbruin bier met een zoetige neus, waar de gebrande mouten in doorschemeren. Het is een bier met een lichte, zoetige smaak.

Label van Augustijn Grand Cru Een Augustijn Grand Cru is een blonde Augustijn. Het bier heeft een frisse, fruitige, bittere hopneus met een licht zoete smaak met bittere ondertoon.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug

Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop