Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home

Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Troubadour Obscura Een Troubadour Obscura is een donkerbruin biertje met een lichte neus die misschien zurig aandoet. In de mond is het bier zeer licht, met een gebrande toets.

Label van Petrus Blond Een Petrus Blond is een, hoe kan het ook anders, blond biertje van hoge gisting. In het glas ziet het bier eerder oranjeblond. De reuk is zoet met een bittere ondertoon. Het bier heeft een zoete smaak, met een bittere hopsmaak in de achtergrond.

Label van Floreffe Tripel Een Floreffe Tripel is een donkerblond, troebel bier met een frisse, fruitige neus. Op de achtergrond krijg je de scherp zoete reuk van kandijsuiker. Het bier heeft een zware, zoete smaak.

Label van Bon Secours Ambrée Een Bon Secours Ambrée is logischerwijs een amberkleurig bier met een bittere, doch fruitige neus. De smaak is eerder zurig, maar de in de afdronk proef je toch de aanwezigheid van de candij.

Label van Bush De Noël Een Bush De Noël is het kerstbier van de Bush-familie. In het glas is het bier donker amberkleurig. Het aroma is zurig fruitig. In de mond heeft het bier een zachte, fruitige en tevens ook nog een zurige smaak.

Label van Caracole Een Caracole is een amberkleurig bier met een fruitige neus. De smaak is zeer verrassend voor een lichter kleurig bier. Het is lichtjes bitter, met een toets van gebrande mouten.

Label van Saxo Een Saxo is een lichtblond bier. Geschonken in een pilsglas zou je het verschil niet merken. De reuk is fruitig, fris en zoet. Het doet me ergens denken aan honing. In de mond smaakt het bier zeer fris en zoet.

Label van Wittoen Tripel Een Wittoen Tripel is een licht amberkleurig bier met een frisse, zurige neus. Het bier heeft een frisse, zoete smaak. De afdronk is eerder zurig.

Label van Gentse Tripel Een Gentse Tripel is een blond biertje die gebrouwen wordt in Ertvelde, niet ver van Gent. Het bier ruikt zeer fris. De smaak van het bier is zacht en lichtjes zoet.

Label van Nog Eentje Een Nog ééntje Tripel is een goudblond bier met een frisse, zoete neus. Dit biertje heeft een frisse, bittere smaak met een zachte afdronk.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug

Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop