Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Trappistes Rochefort 6 Een Trappites Rochefort 6 is eveneens een bruine Rochefort, zij het dan een lichtbruine. Het bier heeft een zoete neus met een licht zoete smaak, met een lichte afdronk. Het is ook de lichtste van de Trappistes Rochefort.

Label van Andreas Blond Een Andreas Blond is een recent bier gebrouwen voor de vzw Sint-Andreasabdij door de brouwerij Bavik. Het is een goudblond biertje met een fruitige neus. De smaak is zoet tot bitter.

Label van St. Bernardus Tripel Een St. Bernardus Tripel is een goudblond bier van hoge gisting. Het bier heeft een zoete, fruitige neus en de smaak is eerder zoet, tot licht bitter.

Label van 't Smisje Tripel Een 't Smisje Tripel is een blond biertje met een licht zoete reuk, die redelijk scherp is. De smaak is scherp zoet, met een zeer zoete afdronk die doet denken aan candijsuiker.

Label van Kossaat Een Kossaat is een goudblond bier met een frisse, fruitige, licht zurige neus. De smaak is zacht fruitig en zoet.

Label van Petrus Dubbel Bruin Een Petrus Dubbel Bruin is een roodbruin bier met een beige schuimkraag. Het bier heeft een zeer lichte neus. De smaak is eerder stroperig zoet, met een zure tint.

Label van Malheur 6 Een Malheur 6 is een licht goudblond biertje met een frisse, bittere neus. Het bier heeft een frisse, neutrale smaak die misschien bitter neigt te worden. Kortom, het is een zeer goede dorstlesser.

Label van Alvinne Blond Een Alvinne Blond is een blond bier die bijna geel is van kleur. Bij het uitschenken ontstaat er een enorme kraag. Het bier heeft een frisse neus met een bittere smaak die vol in de mond ligt. De afdronk is zeer licht.

Label van Slaapmutske Blond Een Slaapmutske Blond is een blond bier met fruitige, zoete neus. Het bier heeft een zoete smaak, die zeer naar kruiden doet smaken.

Label van Bink Bruin Een Bink Bruin is een donkerbruin bier met een frisse, zoete neus. Dit bier heeft een frisse, licht zoete smaak. Daarrond proef je ook een zekere bitterheid.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop