Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Label van Pater Lieven Tripel Een Pater Lieven Tripel is een donkerblond biertje met een zoete neus, en ergens ook een beetje bitter. De smaak is ook naar de bittere kant, maar heeft toch een licht zoete tint.

Label van St-Feuillien Tripel Een St-Feuillien Tripel is een troebel, goudblond bier met een zoete smaak. De afdronk is eerder bitter. De reuk gaat naar de zoete kant.

Label van Moinette Bruin Een Moinette Bruin is een lichtbruin biertje, misschien eerder donker amberkleurig. Het bier heeft een licht zure reuk. In de mond heeft het bier een zachte, zurige smaak.

Label van Westvleteren 8 Een Westvleteren 8 is nog een donkerbruine Westvleteren. Dit bier heeft een fruitige neus en een zoete, frisse smaak.

Label van Westvleteren Blond Een Westvleteren Blond is het enige blonde bier van Westvleteren. Het bier heeft het laagste alcoholpercentage. De smaak en reuk gaan eerder naar de bittere kant.

Label van Het Kapittel Prior Een Het Kapittel Prior is een bruin bier met een zoete reuk. Het bier heeft een zachte, zoete smaak, met een bittere ondertoon. De afdronk is zeer licht.

Label van Duchesse De Bourgogne Een Duchesse De Bourgogne is een bruin biertje met een zoete, fruitige neus. De smaak is eerder zurig, met een licht zoete tint.

Label van Postel Christmas Een Postel Christmas is een donker, roodbruin bier dat slechts 1 maal per jaar wordt gebrouwen in de winterperiode. Het bier heeft een zoete reuk en een karamelachtige smaak. Zeer lekker op een koude winteravond.

Label van Tongerlo Christmas Blond Een Tongerlo Christmas Blond is een donkerblond, bijna koperkleurig kerstbier. Het bier heeft een fruitige neus en een zachte, fruitige smaak.

Label van Brugge Blond Een Brugge Blond is een goudblond bier met een redelijk bittere neus. De smaak is ook licht bitter. Het doet me meer denken aan een pils.

Pagina [1] ... [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop