Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 België

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Label van Leireken Amber Een Leireken Amber zou een amberkleurig biertje moeten zijn, maar mij leek het eerder een troebel geel bier. Het bier heeft een licht zoete neus, evenals de smaak. Het is een aanrader als je eens iets anders dan een pils wilt drinken.

Label van Leute Bokbier Een Leute Bokbier is een interessant bier om te zien. Vooral in zijn originele glas. Ga met je muis over het label en bewonder. Het bier zelf is licht troebel roodbruin. Hoewel het bier zurig ruikt, heeft de smaak toch eerder iets zoet, lichtjes zuur, met een zachtbittere afdronk. Een aangenaam bier om te drinken en te bewonderen.

Label van Cluysenaer Een Cluysenaer is een licht amberkleurig biertje met een zeer frisse, fruitige reuk. Ook de smaak is zeer fris en fruitig. Lichtjes zoet misschien. Een zeer goede dorstlesser.

Label van Leireken Dark Een Leireken Dark is een donkerbruin Leireken. Het bier heeft een licht zurige reuk waar sporen van bitterheid in terug te vinden zijn. De smaak is praktisch hetzelfde als de reuk, maar het is wel een zachte smaak. Een aangenaam biertje om op aangename avonden te nuttigen.

Label van Mort Subite Oude Gueuze Een Mort Subite Oude Gueuze is de gueuze van Mort Subite. Het heeft een amberkleurige tint, met een zoete en zure reuk. Ook de smaak is zurig, maar met een zoete achtergrond.

Label van Maerlant, Damse Tripel Een Maerlant, Damse Tripel is een goudblonde tripel met een bittere reuk. Het is een bier die zeer veel schuimt. De smaak is redelijk bitter, maar zeer dorstlessend. Zeker aan te raden om eens te drinken in Damme.

Label van Lindemans Kriek Een Lindemans Kriek is een roze kriekenbier met roze schuim. Met de neus in het glas ruik je overdreven zoete krieken. Hoewel de smaak iets minder uitgesproken is, blijft het wel redelijk zoet naar krieken smaken. Het is een bier voor de liefhebbers.

Label van Grimbergen Cuvée de l'Ermitage Een Grimbergen Cuvée de l'Ermitage is een zeer donker amberkleurige Grimbergen met een bittere, zurige neus. De smaak zal eerder naar het bittere gaan, maar wel met een frisse afdronk. Een zeer goed bier bij een goede dorst.

Label van Vitus Spezialbier Een Vitus Spezialbier is een donkerbruin bier. Het bier heb ik gedronken nadat de "houdbaarheidsdatum" al enkele jaren verstreken was. De smaak was enorm zoet, en er zat weinig tot geen bruis meer in. Waarschijnlijk wel een lekker biertje die binnen beperkte tijd rond de houdbaarheidsdatum wordt gedronken.

Label van Petrus Winterbier Een Petrus Winterbier is een donker winterbier met een zurige reuk. Ook de smaak is zurig. Een biertje om in de winter te drinken.

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop