Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 Belgiė

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Label van Gouden Carolus Triple Een Gouden Carolus Triple is de tripel van de Gouden Carolus-familie. Het is een goudblond biertje met een frisse zoete neus. De smaak is lichtjes zoet.

Label van La Gauloise Blonde Een La Gauloise Blonde is een goudblond, sterk parelend bier. Je zou kunnen zeggen dat je een pils voor je staan hebt. Misschien ook qua reuk. Die is zeer fris, met bittere ondertoon, die doet denken aan mout en hop. Als je ervan proeft komt vooral de frisse, licht zoete smaak naar boven. Misschien zelfs een lichte bitterheid. Al bij al een zeer fris biertje om te drinken.

Label van Royal Van Roy-Ale Een Royal Van Roy-Ale is een licht amberkleurig bier. Het bier heeft een zachte, zoete smaak. Die zoetheid doet denken aan suiker. Ook de reuk is zoet met misschien een licht zurige tint.

Label van Bush Blond Een Bush Blond is een middelzware Bush met 10,5% alcohol. Het is een blond biertje met een ietwat bittere geur. Ook de smaak is redelijk bitter, maar met een zoetere afdronk. Een zeer lekker biertje, waardig naast de andere twee Bush-telgen. (Ik heb het hier over het lekkere Bush-bier, niet over iemand anders.)

Label van Vedett Een Vedett is een zeer licht geelkleurig biertje met een bittere hopreuk. Het doet vooral denken aan een pils. Ook qua smaak gaat het in de richting van een gewone pils. Geen echte hoogvlieger.

Label van De Koninck Blond Een De Koninck Blond is goudblond biertje met een zoete, licht bittere neus. Het bier heeft een zeer volle smaak, en is licht zoet.

Label van Leffe 9° Een Leffe 9° is een diep goudblonde Leffe met 9% alcohol volume. Het bier ruikt zeer fris en is zoet, zelfs fruitig van smaak. Het bier heeft zeer weinig afdronk. Misschien te commercieel gemaakt om een zeer goed bier te zijn.

Label van Wittekerke Een Wittekerke is een zoveelste witbier op de markt. Ditmaal genoemd naar een programma op de commerciėle omroep. Het is een troebel geel bier met de bekende zoet/zure citroensmaak.

Label van Lindemans Apple Een Lindemans Apple is een zeer apart bier. Het is donkergeel van kleur, licht troebel. Wat je ruikt is niet minder dan puur appelsap, en de smaak is zoete appel. Voor de liefhebbers.

Label van Lindemans Framboise Een Lindemans Framboise is een donker roze, naar het rood neigende bier. De smaak is zeer zoet, net alsof je een frambozensnoepje zou eten, net als de reuk.

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop