Terug naar de beginpagina
Actualiteit       Mijn auto       Belgisch Bier       Westvlams       Bijzonderheden       Links       Rechts       Lyrics


 Alfabetische bierlijst

 Bieren die ik al
 gedronken heb

 Bieren die ik nog niet
 gedronken heb

 Brouwerijen uit
 BelgiŰ

 Home


Belgische bieren die ik al gedronken heb

Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Label van Gouden Carolus Classic Een Gouden Carolus Classic is een bruine Gouden Carolus. Het is een redelijk lichtbruin biertje met een zoete neus, met licht zure toets. Het bier heeft een stevige, beige col. Het bier is zeer zacht in de mond, met een zurige smaak.

Label van Dulle Teve Een Dulle Teve is een tripel van de Dolle Brouwers. Het is een troebel donkerblond bier met de typische bittere smaak van de Dolle Brouwers. Een zeer verfrissend biertje met een aangename 10% alcohol.

Label van Boerken Een Boerken is een donkerbruin biertje. Het vormt een koppel met het Boerinneken. Het Boerken heeft een zoete reuk met een licht zurige tint. De zachte smaak is zoet. En je kunt er een soort houtsmaak in terug vinden.

Label van Gouden Carolus Ambrio Een Gouden Carolus Ambrio is een amberkleurig bier. Zowel de smaak als de reuk zijn licht zurig, maar niet onaardig om te drinken.

Label van Florival Winter Een Florival Winter is een roodbruin winterbier met een zeer fruitige reuk. Ook de smaak is fruitig en zoet. Het is echt een bier om op een koude winteravond bij de open haard te nuttigen.

Label van Caves Een Caves heeft een heldere amberkleur. Met je ogen dicht zou je denken dat je een glas wijn voor je hebt. Er komt zelfs iets boven van houten vaten. In de mond gaat het van zoet met een licht zurige smaak, die tevens ook na blijft hangen. Een speciaal biertje.

Label van 's Lands Souvenirs Een 's Lands Souvenirs is een donkerbruin bier met een licht zurige neus. Ook de smaak is licht zurig, maar heeft toch een lichte toets zoet er tussen verwerkt.

Label van St Feuillien Bruin Een St Feuillien Bruin is ook een donkerbruin biertje, maar met een zeer zoete neus. Het lijkt alsof er met suiker in gestrooid is. De smaak is nochtans maar licht zoet. Maar wel met een bittere ondertoon.

Label van Super Des Fagnes Blond Een Super Des Fagnes Blond is een troebel blond biertje. Het bier ruikt eerder zoet, maar de smaak is naast zoet ook een beetje scherp bitter.

Label van Urthel Vlaemse Bock Een Urthel Vlaemse Bock is een donkerbruin bier met een tint rood. Het bier heeft een licht zoete neus en een zeer lichte smaak. Het is licht zoet met weinig afdronk.


Pagina [1] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] ... [51]

Terug


Webdesign & code by Benjamin "TripleBee" Bisschop